Mar 4, 2015

Cara Hilangkan Ketagihan Merokok dengan Pantas dan mudah

Rokok sangat berhantu!!Mana taknya sesiapa yang mencuba hisapnya pasti akan merasa ketagih untuk hisap lagi.Malahan ada yang sanggup berlapar demi rokok.Ada yang sanggup beli rokok dari makanan dan habiskan ribuan ringgit saban tahun demi rokok yang katanya mampu menenangkan hati dan membuatkan jiwa tenteram.


Isteri-isteri yang mempunyai pasangan merokok pasti memendam perasaan dan sudah lali barangkali.Ibarat mencurah air ke daun keladi.Pelbagai nasihat pasti sudah di beri namun hasilnya tetap sama. Mencari rokok dahulu selepas makan, mencari rokok selepas sahaja berbuka puasa. Oh,memang sungguh kronik!


Rokok pun sudah difatwakan HARAM! Anda yang merokok perlu cuba sehabis daya dan mencari penawar segera supaya hidup ini tidak sia-sia.Tips untuk hilangkan ketagihan merokok:


1. Sekira anda teringin untuk merokok,cepat-cepat kunyah gula-gula getah atau minum air sebanyak-banyaknya


2. Jangan ada perkataan dalam minda anda -- 'HANYA SEBATANG!' kerana sekali anda mencuba sebatang pasti mahu mengambil lagi


3. Aktiviti sihat- Banyakkan aktiviti seperti jogging,riadah bersama keluarga dan kurangkan stress.Stress juga punca utama kenapa ramai yang merokok.


4. Elakkan berada dalam golongan/kawan-kawan merokok - pengaruh kawan sangat kuat. Kurangkan makan bersama kawan-kawan merokok kerana kebiasaan mereka akan tawarkan anda sebatang rokok selepas makan


5. Sentiasa positif dan maklumkan kepada ahli keluarga dan kawan-kawan mengenai niat anda untuk berhenti merokok.Pasti mereka paling gembira dan sentiasa mengingatkan terutama isteri dan ahli keluarga.


Anda juga boleh mengambil pelbagai jenis alat berhenti merokok seperti Nikotin tablet,gula-gula getah dan pelbagai lagi namun kebiasaanya ia mengambil masa panjang.Risiko penyakit akibat merokok

Banyak sebenarnya penyakit yang boleh muncul akibat daripada merokok ini. Mungkin anda fikir anda tidak akan terkena penyakit-penyakit ini,namun anda perlu sedar taruhan nyawa yang anda laburkan dan ingatilah isteri dan anak-anak tersayang.


Supplemen untuk mengatasi ketagihan merokok


Jom tonton dahulu video ini,bagaimana abang Uzir, seorang perokok tegar yang telah menghisap rokok sejak usia 14 tahun mampu mengatasi ketagihan merokok dengan pantas dan mudah! 


Bayangkan pelbagai cara beliau buat dan hadiri bengkel sehingga doktor pun kenal beliau. Namun setelah beliau mencuba supplemen VIVIX, akhirnya beliau dapat berhenti hampir setahun dah.. Syabas!!Bagaimana VIVIX membantu menghilangkan ketagihan merokok?VIVIX bukan sebarang supplemen biasa. Ia sungguh istimewa dan unik kerana ia mampu menembus sehingga ke peringkat sel dan DNA.


VIVIX dapat memulihkan sel-sel dan DNA dengan cara membuang semua toksin dan nikotin yang sudah lama di hisap pada tahap sel-sel DNA. Selepas DNA sudah pulih dengan sendiri ia membantu menolak bendasing nikotin dari tubuh. 


VIVIX bukan pengganti NIKOTIN tetapi ia terapi dalam membuang nikotin dari badan.


Selain itu, VIVIX juga membantu menguatkan dan meningkatkan metabolisma dan prestasi jantung perokok. Vivix membantu mengaktifkan sel-sel dan membuatkan badan bertenaga sekaligus membantu jantung berfungsi dengan baik.

Bagi perokok di luar sana, saya pasti anda mesti ingin berhenti merokok cuma masih tidak kuat untuk mengatasi perasaan ini bukan??

Namun anda perlu kuat semangat demi anak-anak,isteri dan keluarga tercinta.Bayangkan hembusan rokok anda boleh juga mengakibatkan mereka mendapat kesan buruk yang sama dan sekaligus mengheret mereka juga kerap ke HOSPITAL. Ingat ya antibodi perokok dan insan-insan sekelilingnya sangat lemah dan mereka sangat perlukan dos makanan kesihatan lebih banyak berbanding insan tidak merokok!

Jadi BERHENTI SEKARANG!!!

Pelbagai TESTIMONI pengguna yang telah berjaya berhenti dengan VIVIX ini..


Tak percaya?? Cubalah hari ini..Testimoni vivix untuk perokokTestimoni vivix untuk perokok
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan supplemen atau anda ingin hadiahkan buat suami tersayang ,boleh cepat-cepat hubungi saya ya!

Anda juga boleh membuat pembelian menggunakan kad kredit/debit anda dengan klik pada link di bawah:


Anda boleh hubungi saya selepas pembelian untuk panduan cara pengambilan vivix ini.

Sekiranya ingin mendapatkan daripada saya boleh hubungi saya seperti berikut:1 comment:

  1. Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
    .

    ReplyDelete