Sep 14, 2016

SuriRumah Bergaji 4,5 Angka dengan Business Online


Suri rumah bergaji impian kebanyakan wanita. Dapat menjaga anak-anak sendiri, dapat melihat proses tumbesaran anak-anak di depan mata memang satu kepuasan bagi ibu terutamanya.

Image result for surirumah bergajiSalah satu business yang boleh di jalankan daripada rumah adalah business Shaklee. Alhamdulillah ramai sekarang ibu-ibu menjana pendapatan bulanan dengan business ini.Bukan setakat bergaji 2 angka malah boleh mencecah sehingga 4 atau 5 angka sebulan jika di jalankan dengan komited dan bersungguh-sungguh.


Tiada yang mustahil. Shaklee menawarkan pakej pendapatan sehingga infinity. Malah setiap bulan pihak syarikat tidak pernah lagi terlambat atau miss untuk bank in ke dalam akaun bank pengedar yang layak setiap bulan untuk menerima bonus. Hari ini semua pengedar Shaklee yang layak menerima bonus pasti tersenyum penuh lebar..Al maklum sotong dah menggedik ( akaun CIMB) dan harimau pun dah mengaum( Maybank)..Hehe istilah bagi kebanyakan para SID setiap bulan apabila menerima bonus.


Alhamdulillah,syukur sangat-sangat. Peluang rezeki Allah berikan sungguh meluas. Nak berkerja daripada rumah dengan berbusiness Shaklee sungguh mudah. Ada line Internet,ada kesungguhan dan semangat,rajin buat sharing insyaallah pasti ada hasil.


Berikut antara keistimewaan/kebaikan yang kita perolehi apabila memilih shaklee sebagai kerjaya sama ada sambilan atau tetap. 


Tidak perlu pengalaman

Hanya perlu semangat,rajin dan suka sharing
Bisness pelbagai konsep (offline, online, semua di hujung jari)
Income 2,3,4,5,6 angka setiap bulan tanpa potongan apa2 (pilih dan usahalah).
Nikmati harga ahli jauh lebih murah daripada harga bukan ahli.

Syarikat yang kukuh sudah melebihi 50 tahun berada di Malaysia
Produk berkualiti dengan pelbagai RND di jalankan
Produk Halal dan mendapat pengiktirafan JAKIM dan KKM


Trip International 6 Star bagi SID yang layak

Business on the go - di mana-mana sahaja boleh berbusiness wlalau tengah bercuti

Group supportive and sporting 
Bahan promosi di sediakan. Cuma perlu rajin sharing
Tidak perlu simpan stok. Ada order boleh order terus di Online Sistem dan Shaklee uruskan penghantaran barang

Coaching secara Online dan juga Offline. Best dapat timba macam-macam ilmu time ni


Online & Offline Coaching. Best tau dapat macam-macam ilmu

Dapat timba ilmu nutrisi,ilmu kesihatan,ilmu blogging dan lain-lain 


Ilmu kesihatan sentiasa ada setiap bulan dengan pelbagai topik menarik


Orlando Trip 2018 Success Story
Dulu-dulu surirumah hanya duk kelek anak, harap duit suami je. Itu dulu-dulu ya.Zaman sekarang ni, Internet 24 jam, Zaman teknologi tanpa sempadan. Lagi 4 tahun je lagi nak masuk tahun 2020 , surirumah juga boleh duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan bidang professional lain. Bukan calang-calang mereka yang berada di rumah ni.. Ada yang bekas IT professional, Jurutera, Doktor , Guru, Pensyarah dan pelbagai lagi.

SuriRumah Bergaji 4,5  angka sebulan..Syokkan..Semuanya tidak mustahil dalam business shaklee ni. Malah dah ramai juga yang sudah kecapinya sekarang.


Hanya bermodalkan RM79.50 sahaja untuk keahlian Shaklee dan anda sudah layak untuk menjadi pengedar Shaklee. Tidak perlu simpan stok dan ke poslaju jika tidak mahu. Ambil sahaja pesanan order dan pihak shaklee akan uruskan penghantaran. Sungguh mudah.

Pilihan sentiasa ada untuk kita terus maju ke hadapan. Insyaallah tekad,semangat semua boleh berjaya.


Nak mulakan business Shaklee dan join bersama team kami? Hubungi saya segera untuk saya bantu anda.

No comments:

Post a Comment