Apr 25, 2016

Testimoni Set Detoks Parasit Shaklee

Pernah singkirkan parasit atau bahasa paling mudah; cacing dalam badan?

Agak-agak berapa lama dah tak singkirkan parasit ni..Seperti kita maklum persekitaran yang tercemar,makanan yang tidak bersih,bahan kosmetik,penggunaan bahan-bahan pencuci juga mengundang toksik dalam badan kita. Setiap hari kebarangkalian untuk parasit-parasit ni masuk dalam badan sangat tinggi dan sentiasa ada.

Jadi perlulah kita rajin mendetoks diri, Beberapa bulan lepas, group detoks business berjaya mengadakan kempen detoks parasit ketika bulan islam penuh ( di katakan ketika ni cacing-cacing dan parasit semua sedang bersukaria bertelur ketika ini). Jadi untuk menjadikan tubuh badan sihat bebas daripada penyakit dan masalah-masalah kesihatan,detoks parasit ini sangat penting.

Detoks parasit ini dilakukan selama 5 hari bagi 'soft detoks' atau 14 hari sahaja. Ibu menyusu pun boleh lakukan detoks.


Untuk tahu lebih details mengenai detoks parasit boleh klik disini

Ramai juga kawan-kawan SID yang join detoks parasit ni dan hasilnya sangat positif dan happy tau!!

Jom tengok apa kata mereka yang telah berjaya lakukan detoks parasit ni:


1) Testimoni 1 : 'Food craving' tengah malam sudah tiada. Tiada lagi selera waktu malam2) Testimoni 2 : Kulit lebih segar,sohat bermaya,lebih cerah dan kurang berminyak


3) Testimoni 3: Berat badan turun - Hilang 1.2Kg dalam masa 5 hari


4) Testimoni 4: Saiz baju dulu 8L sekarang dah jadi L.Wow!!


Testimoni 5 : Sudah tidak boleh makan roti putih, kurang craving makanan manis


Testimoni 6 : Perut kempis, muka lebih licin, lebih bertenaga


Testimoni 7 : No more 'sugar craving'


Testimoni 8 : Masalah kulit alergi di jari semakin sembuh, jerawat makin berkurang,kulit berseri-seri,kurang berminyak


Testimoni 9 : Berat badan turun 


Testimoni 10 : Craving makanan manis berkurangan, berat turun,pori-pori makin kecil dan jeragat berkurang


Testimoni 11 : Kulit lebih glowing


Testimoni 12 : 'Craving' makanan berkuranganHaa..best ke best?? Mestilah bestkan bila badan makin ringan, berat badan yang payah nak turun tu dah dapat turun, keinginan makanan manis-manis dah berkurang, jerawat makin hilang,kulit pun makin berseri. 

Setiap bulan memang akan di jalankan detoks parasit ni..So untuk bulan akan datang sekiranya anda berminat nak join untuk detoks parasit ni boleh cepat-cepat hubungi Sue ya.Lagi bagus maklumkan cepat-cepat sebelum pertengahan bulan,so kita dapat buat detoks sama-sama:-)

Tak rugi buat detoks parasit ni..Bukan diet langsung tak boleh makan tau..Yang penting parasit-parasit yang dah lama dalam badan kita dapat di nyahkan.. Jadi takde la lagi masalah kesihatan nak datang kat kita..Memang hasilnya sangat best ok!


Sebarang pertanyaan mengenai detoks parasit atau berminat untuk join detoks parasit boleh hubungi saya seperti berikut:

1 comment: