Jun 23, 2014

Set penjagaan rambut shaklee - atasi masalah rambut gugur dan kelumumur

Rambut adalah mahkota setiap wanita.Walaupun bertudung,amatlah penting penjagaan rambut bagi wanita untuk memastikan rambut bebas dari masalah kelumumur,gatal-gatal,masalah rambut bercabang dan sebagainya.

Masalah kelemumur tidak asing lagi bagi kebanyakan wanita.Punca kelemumur adalah disebabkan oleh kulit kepala berminyak,gatal,kurang mencuci rambut dan juga disebabkan oleh jangkitan yus malassezia.

Pastikan anda membasuh rambut dengan kerap terutamanya bagi wanita bertudung untuk mengelakkan masalah kelumumur ini.


Set Penjagaan Rambut Shaklee

Purifying Shampoo Pro Sante Hair Care untuk kulit kepala yang sihat dan mengelakkan masalah kelumumur.

purifying shampoo shaklee


Membersih dengan lengkap, mendalam untuk menghapuskan kotoran dan pembentukan minyak tanpa menanggalkan rambut atau kulit kepada atau melunturkan warna rambut. Setiap kegunaan akan membuat rambut :


  • bebas dari sebum yang terkumpul, pencemaran persekitaran dan timbunan produk dandanan. Mengembalikan sinaran dan menyerlahkan tekstur asli rambut.
  • keseimbangan pH untuk melindungi kutikel rambut dan menjamin body, lift dan kilauan rambut.
  •  menangani cabaran alam sekitar dengan melindungi kelembapan dan imbangan lipid.
  • bebas dari pengelupasan. Menampilkan Scalp Health Complex untuk mengurangkan rambut berminyak dan berkelemumur serta membantu menyokong imbangan mikroflora kulit kepala.


Nourishing Scalp Treatment untuk rambut gugur


Nourishing Scalp Treatment juga terbukti dapat mengurangkan masalah keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan dan menguatkan rambut secara semulajadi.Mengandungi gabungan 10 vitamin,mineral dan herba yang menyuburkan kulit kepala dan rambut.
Bagi anda yang ingin cuba supplemen,untuk menguatkan akar rambut dan mengurangkan masalah rambut gugur,anda juga boleh add zink complex dan juga ESP untuk tujuan ini.


Testimoni 

Jom baca pengalaman pengguna yang telah menggunakan set ini

Testimoni set rambut shaklee


Anda ingin mencuba set penjagaan rambut ini? Hubungi saya untuk tempahan seperti berikut:No comments:

Post a Comment