Jan 8, 2016

Rawatan Alternatif Kanser Kelenjar dengan VIVIX

Kanser antara penyakit yang sangat menakutkan dan membimbangkan semua orang. Rata-rata yang menghidapi penyakit ini tidak merasai kesakitan yang teruk dan tidak sesekali menyangka ia adalah kanser.


Dalam entry yang lepas saya ada kongsikan info mengenai kanser payudara dan beberapa testimoni pengguna yang mendapat rawatan allternatif dengan vivix berjaya sembuh dengan izinNya.


Vivix memberi harapan kepada pesakit kanser


Alhamdulillah pesakit kanser yang telah mencuba vivix mendapat kesan baik yang positif dan alhamdulillah dapat membantu mengatasinya dan memberi kekuatan dan tenaga.


TESTIMONI pengalaman penghidap kanser kelenjar TAHAP 3

Perkongsian oleh Puan Su Suria Sally di FB nya..

Alhamdulillah kanser kelenjar tahap 3 yang dihadapi oleh suaminya hampir pulih sepenuhnya dengan ikhtiar vivix. Kini suami beliau hanya perlu pemantauan doktor 2 bulan sekali dan sudah mula boleh berjogging.
alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..semua dengan izinNya. Kita usaha terbaik insyaallah Allah akan sembuhkan

Bagaimana Vivix membantu pesakit kanser?

Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri dengan sendirinya (apoptosis) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.
Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada empat ekstrak botani iaitu:
Anggur muscadine ramuan utama dalam VIVIX
Menurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.
credit

Lagi TESTIMONI VIVIX  membantu ramai pengguna


Bulan ini PROMOSI TERBAIK VIVIX untuk anda semua.

Sekiranya anda membeli 6 botol vivix akan mendapat 1 botol lagi secara PERCUMA,KEAHLIAN PERCUMA dan PENGHANTARAN PERCUMA. Dan lagi menjimatkan anda bakal mendapat semula rebate atau pulangan wang/cashback pada bulan berikutnya 


atau mana-mana pembelian 2 botol vivix akan mendapat diskaun 5%

Jom join membership dan nikmati penjimatan pada harga lebih jimat sehingga 15%


Untuk pembelian vivix atau mana-mana pembelian produk shaklee boleh hubungi saya seperti berikut
No comments:

Post a Comment