Jan 12, 2016

Kajian & Journal Saintifik VIVIX - Suplemen No 1 untuk Penyakit Kritikal

Vivix antara suplemen paling popular dan laris dalam Shaklee. Di US,lebih daripada sejuta botol habis di jual selepas di buka penjualannya dan ia antara suplemen terlaris dan memberi banyak kebaikan kepada pengguna.
Vivix telah di jalankan kajian bertahun-tahun lamanya dan pelbagai penyelidikan di hasilkan oleh pakar-pakar nutrisi bagi memastikan produk ini betul-betul berkesan dan memberi kesan positif.


Antara bukti jurnal dan kajian saintifik penghasilan vivix:
Mekanisma Tindakan Vivix


1. Ramuan botanikal Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Ramuan botanikal Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.

3. Ramuan botanikal Vivix menggalakkan biogenbesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel.
4. Ramuan botanikal Vivix adalah 10x lebih kuat daripada resveratrol (ramuan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.Ramuan VIVIX kaya antioksidan

VIVIX bukanlah UBAT. Ia adalah suplemen tambahan daripada ramuan bahan semulajadi yang kaya antioksidan seperti


1) Muscadine Grape


Anggur hebat ini mempunyai 20 kromosom yang memberikan banyak faedah kesihatan,sifat antioksidan yang tinggi dan fungsi imun lebih baik. Ia dapat membantu menghentikan kimia yang menjadi puncakanser,antivirus dan anti bakteria
Rupa Muscadine Grape yang besar..Nyum-nyumm..


2) Elderberry 
Elderberry juga dikenal sebagai Sambucus Nigra. Buahnya bulat kecil berwarna ungu gelap bergerombol seperti anggur. Buah ini banyak tumbuh di Eropa, Amerika Utara, Asia, dan Inggris. Elderberry merupakan jamu popular dan telah lama digunakan dalam pengobatan tradisional. Manfaat lain jus elderberry ialah

  • telah terbukti sangat efektif dalam pengobatan dan penyembuhan flu dan juga digunakan untuk mengobati penderita flu selama epidemi di Panama pada tahun 1995. 
  • Kandungan vitamin C yang tinggi membuat jus elderberry sangat bermanfaat dalam pengobatan penyakit yang disebabkan karena infeksi virus dan bakteri. 
  • Kemampuannya untuk mencegah dan mengobati kanser, fakta dikaitkan dengan antioksidan yang dikandungnya.
  • Meningkatkan sistem kekebalan tubuh serta sangat membantu dalam mengobati penyakit AIDS dan kanser.
  • Menurunkan kadar kolesteroldan mengurangi kolesterol jahat. Hal ini dapat sangat bermanfaat dalam mencegah penyakit jantung.
  • Efek berbahaya dari pencemaran, stres, dan makan yang tidak sehat dapat dicegah dan dikurangi dengan mengambil jus elderberry setiap hari.
  • Mencegah dan membantu penyembuhan diabetes, perlindungan terhadap infeksi virus, dan sesak nafas. 
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.
3) Purple Carrot


Ia adalah sumber terbaik vitamin A dn mengandungi phytokimial termasuk carotenoids ,phenolics,polyacetylenes,isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yg mustajab. Anthocyanins adalah btanggungjawab pd warna merah menyala, biru dn ungu pd buah dn sayur. Asid klorogenik adalah antioksidan paling byk dlm semua karot dn ia bertanggungjawab mengurang diabetes.Kebelakangan ini kajian menunjukkan anthocyanins, bertindak sebagai anti radang,anti mikrobial dn anti carcinogen. Ia mengurangkan risiko penyakit jantung.

4) Polygonum cuspidatum
Polygonum cuspidatum ( knotweed jepun) adalah tumbuhan perenial yg besar berasal dari asia, yg juga byk ditemui d amerika utara dan eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol Polygonum Cuspidatum banyak menafaat kesihatan dn dgunakan utk merumuskan supplemen anti penuaan . Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol membantu melambatkan prosespenuaan,merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dn megurangkan berat badan.

TESTIMONI VIVIX


Vivix telah memberi kesan positif dan telah membantu menggembirakan ramai penghidap kanser,pesakit diabetes,pesakit darah tinggi dan penyakit lain.


Kebaikan VIVIX untuk kesihatan1) VIVIX & Kanser Payudara

4) VIVIX & Kanser Kelenjar


Untuk info lanjut setiap details testimoni boleh klik pada tajuk testimoni.


LAGI TESTIMONI VIVIX


Pengalaman kakak saya sendiri yang mencuba vivix untuk penyakit diabetesnya,alhamdulillah bacaan turun dan doktor tidak jadi untuk cucuk insulin kepadanya.Malah katanya badan segar dan bertenaga.


Saya yakin VIVIX bukan produk cap ayam atau produk sebarangan.Dengan kajian menyeluruh,penjualan melebihi 1 juta,kesannya yang telah membantu ramai pengguna dan yang pasti ramuannya setanding HARGA.


Ada yang kata VIVIX sangat mahal.YA,saya akui ia mahal kerana penghasilannya juga bukan sehari dua. Namun, kesan positifnya insyallah sangat berbaloi dan memberi pulangan positif untuk kesihatan lebih baik.


Sekiranya anda atau ahli keluarga menghidapi penyakit-penyakit seperi di atas dan ingin mengambil rawatan alternatif,jangan takut-takut untuk mencuba VIVIX.

Ramuannya 100% dari bahan semulajadi,bebas bahan kimia,bebas penggunaan pewarna,pengawet dan pemanis insyaallah sesuai dari usia 15 tahun hingga warga emas.

Sempena bulan promosi VIVIX ni anda mampu mendapatkan harga VIVIX dengan harga lebih JIMAT dan MURAH.


Jangan segan-segan untuk hubungi saya segera untuk nikmati penjimatan harga dan miliki khasiatnya segera.

PROMOSI BELI 6 BOTOL PERCUMA 1
PROMOSI BELI 2 DISKAUN 5%


Hubungi saya di nombor berikut:1 comment: