Sep 5, 2013

MultiVitamin Terbaik-Vitalea Shaklee

Vitalea Shaklee adalah multivitamin pertama di cipta di dunia. Bermula dengan cecair,formulasinya di ubah dan di tukar kepada bentuk tablet sesuai dengan perkembangan teknologi untuk membantu orang ramai mudah untuk menelannya.

Pelbagai nutrisi yang baik di dalam Vitalea tablet.

 

Setiap tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi yang sangat baik iaitu spirulina. Selain itu, setiap tablet ini juga mengandungi 30 NUTRISI LENGKAP yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita, dan setiap nutrisi ini diekstrak dari sayuran dan buahan sahaja, sebagaimana yang disarankan oleh RDA. Tiada bahan sintetik mahupun bahan kimia digunakan dalam pembuatannya.

Pelbagai khasiat vitalea shaklee


Ujian klinikal membuktikan bahawa pengambilan sebiji vitalea setiap hari dapat mengurangkan sakit sebanyak 65% dan  that's why Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science  di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN pada tahun 2000.


UJIKAJI OBIMIN vs VITALEA

Terdapat ujikaji yang telah di jalankan ke atas vitalea bersama dengan sebiji obimin..Kaum ibu sudah pasti mengetahui tentang obimin yang sering di sertakan oleh doctor setiap kali lawatan bulanan untuk checkup kandungan BAYI.UJIKAJI ini di jalankan serentak selama 4 minit di mana sebiji vitalea dan obimin di masukkan ke dalam air di dalam mangkuk masing-masing.

selepas 4 minit, dengan suhu bilik, Vitalea Shaklee mula melarut sedikit demi sedikit di dalam air dan mula melepaskan unsur b complex yang terdapat di dalamnya.

Sedangkan, obimin masih kekal dalam bentuk yang sama, dan hanya pewarnanya sahaja yang melarut di dalam air. Malah walaupun selepas 35minit ujikaji ini dijalankan, obimin masih kekal dalam bentuk yang sama tanpa sebarang tanda-tanda untuk ianya larut.

Jadi, ibu-ibu bolehkah anda bayangkan sepanjang tempoh 9 bulan mengandung ,badan kita menyerap lebih banyak PEWARNA berbanding vitamin, yang mana vitamin ini sangat diperlukan oleh badan ibu serta bayi yang dalam kandungan.

Untuk ibu yang sedang berpantang,vitalea tablet ini juga bagus untuk memberi tenaga,membantu pulihkan semula kesihatan ibu di samping membekalkan zat mencukupi untuk ibu dan bayi..

Jom baca saranan dan cadangan seorang doktor mengenai vitamin vitalea ni:


jika anda berminat untuk dapatkan vitamin ini untuk kesihatan diri dan keluarga..feel free to contact me..
Harga lebih jimat dan pasti kesihatan anda dan keluarga lebih terjamin 

COD AREA : Sungai Ramal Kajang,Uniten,Bangi,Mines Seri Kembangan
Pos laju ke seluruh Malaysia
No comments:

Post a Comment