Aug 19, 2014

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Pejam celik pejam celik dah nak menghampiri hari merdeka dah..cepat sungguh masa berlalu..

Tadi pi terjah blog mommy saya jumpa ada giveaway ni..dah lama tak join giveaway ni..dulu2 masa zaman kampus tulis blog rajinla join..





Takpe,masih belum terlambat nak join..Blogger http://sitiyangmenaip.blogspot.com/ ni mencari 20 orang follower yang bertuah untuk menerima hadiah istimewa dari penang ni..


Mana tau ada rezekikan? sambil-sambil kenal kawan baru:-)


Camna cara nak join?




Syarat-syarat Penyertaan :
1. Follow blog Siti Yang Menaip.
2. Pastekan banner dan buat entry dengan tajuk :
GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP
dan backlink kan ke entry ini.
3. Jangan lupa tinggalkan link entry anda ya. Tak mahu seperti giveaway lepas. Buat entry tapi tak tinggalkan link jadinya aku tak tahu korang dah turut serta.
4. Selesai.

Hadiah-hadiah :
4 Fridge Magnet Pulau Pinang ( 4 Pemenang )
2 Fridge Magnet Nama Jalan Di Pulau Pinang ( 2 Pemenang )
2 Fridge Magnet Metal Bronze Basikal Street Arts ( 2 Pemenang )
4 Fridge Magnet Street Arts ( 4 Pemenang )
8 Penang Street Arts Notebook ( 8 Pemenang )

Jumlah pemenang bertuah yang dicari : 20 ORANG !!
Korang mungkin salah seorang darinya. Mari mari join kalau sudi.

11 comments:

  1. Thank you sudi join Segmen Giveaway CT.
    Senarai peserta dah update..
    bolehla semak --> Senarai Peserta Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  2. salam kenal, saya dari segmen yg sama, good luck! done follow sini

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  3. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  4. saya dtg dari segmen yang sama....jemput join giveaway saya kalau free2 ye... belum tutup lagi... :D HARRY POTTER GIVEAWAY by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  5. singgah sini..Za pun join juga.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  6. Datang blogwalking....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    Jemput join GA...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  7. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
    All The Best Ya !!!

    ReplyDelete
  8. Singgah sini... datang dari segmen

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-bang-ang.html

    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  9. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete