Jan 3, 2014

KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR / AHLI SHAKLEE

Tahun baru,azam baru:-)

Saya ingin mempelawa dan menjemput anda-anda yang hebat di luar sana untuk sama-sama tingkatkan pendapatan untuk diri dan keluarga..Saya pasti anda sudah maklum dengan harga barang yang semakin naik,kos hidup makin tinggi yang kita tak mampu untuk elakkan..So,apa yang perlu kita buat?Adakah hanya perlu berdoa sahaja dan merungut sahaja setiap hari?TIDAK bukan..Manakan tiba-tiba duit juga turun dari langit jika kita tidak berusaha melainkan betul-betul rezeki untuk kita.


Jom bershaklee bersama saya dan group hebat kami..Ramai dah berjaya menjadi master2 ehbat dengan income 5-6 angka sebulan..ya SEBULAN 5/6 ANGKA YE..Mengapa Business Shaklee? • Hanya Modal permulaan RM 65 sahaja @ RM 75 (RM 10 kos pos )sahaja.Tiada yuran bulanan @ tahunan.Risiko yang sangat rendah.
 • Sistem online & penghantaran yang mudah
  Anda tidak perlu simpan stok dan tidak perlu beratur panjang & tidak perlu ke pejabat pos untuk hantar kepada pelanggan. Buat pesanan online dan Shaklee akan uruskan packing dan penghantaran kepada pelanggan. Mudah bukan?Hanya perlu access internet sahaja.
 • Bonus point atas setiap pembelian
  Untuk setiap pembelian produk, anda akan mendapat bonus point yang akan di bayar dengan tunai pada setiap pertengahan bulan ke dalam AKAUN ANDA. Hanya untuk pengedar Shaklee SAHAJA. 
 • Bonus yang lumayan
  Lagi banyak jualan, lagi banyak bonus (bonus tunai, kereta, melancong dll). Jika tiada jualan, tidak perlu risau kerana tidak ada caj/bayaran di kenakan. Mudah dan tiada risiko.
 • Promosi bulanan khas untuk Pengedar
  Produk-produk terpilih di berikan PERCUMA melalui promosi bulanan Shaklee khusus untuk para pengedar. Sangat menarik dan berbaloi. 
 • Support group yang hebat (Whatsapp dan Facebook)
  Tempat untuk pengedar baru memahami produk & bisness Shaklee sambil berkenalan dengan pengedar-pengedar lain. Seronok & penuh dengan info DAN motivasi.Malahan anda akan lebih lagi.Berjaya untuk dunia dan akhirat!!
 • Harga yang rendah untuk kegunaan sendiri
  Jika anda membeli untuk kegunaan sendiri pun boleh dapat dengan harga ahli. Harga pengedar pun dapat, bonus pun dapat. Bestkan??
 •  Menjana Income Tambahan yang Terbaik
  Sesuai untuk suri rumah, pelajar atau yang berkerjaya. Tidak ambil banyak masa anda dan tidak perlu modal besar.Hanya perlu access internet atau jual kepada kawan-kawan/keluarga/saudara-mara
 • Produk yang selamat dijamin keberkesanannya- SEMULAJADI,SELAMAT,BERKESAN
 • Produk shaklee TIADA sebarang perisa,pewarna tambahan dan BEBAS BAHAN PENGAWET
 • Bonus bulanan terus dimasukkan ke dalam akaun anda pertengahan bulan.TIADA terlibat dengan pihak ketiga..DIRECT terus ke dalam akaun anda.


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee:


Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 889 806 sebagai sponsor.


hubungi saya segera untuk sebarang pertanyaan / berminat:

SUHAILA JOHAR
SID : 889 806
FB PAGE : Impianz Shoppe
sms/whatsapp : 016 358 9018
Email : sufiyah44@gmail.com

No comments:

Post a Comment