Jan 31, 2017

Ikhtiar dengan Vivix, Paras Gula dalam Darah semakin Menurun dan badan bertenaga

Kencing manis kronik boleh menyebabkan risiko pelbagai penyakit merbahaya lain seperti masalah buah pinggang, kaki terpaksa di potong dan pelbagai lagi.Ramai pesakit diabetes tidak perasan bacaan gula dalam darah meningkat dan tinggi. Penyakit 'silent killer' pembunuh no 1 di Malaysia ni menyebabkan ramai menghadapi masalah kronik akibat penyakit ini.

Hari ni nak share pengalaman beberapa customer yang mengambil tonik vivix untuk turunkan bacaan gula dalam darah yang di hadapi.


1)  Bacaan gula terlampau tinggi sehingga tiada bacaan dan tidak dapat berjalan.

Alhamdulillah selepas mengambil vivix dan konsisten setiap bulan, ayah dah dapat berjalan seperti biasa malah lebih cergas melakukan kerja hariannya.
2)  Dulu kena cucuk insulin 20 sekarang tinggal 6 je

Alhamdulillah selepas amal vivix daripada kene cucuk 20 insulin jadi 6 je sekarang3) Paras gula naik sampai kene warded. Alhamdulillah selepas konsisten vivix dah stop insulin,hanya makan ubat pil sahaja.

4) Turun Bacaan Diabetes sehingga 6.++
5) Bacaan Gula dari 29 turun sampai 11. Badan semakin Energetic

6) Bacaan Gula Menurun dan tak Bangun Malam Buang Air lagi 7) Report kesihatan abah semakin baik selepas mengambil Vivix

Vivix abah belum habis lagi sebotol tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan. Dalam 4 kali ujian di buat, hanya sekali je lebih 10 itupun sebab lunch makan nasi berpinggan-pinggan

8) Paras gula turun dari 8.6 kepada 6 tak sampai 2 minggu9) Bacaan gula turun dan dah tak batuk lagi10) Luka diabetes cepat kering dan bacaan gula dah okBagaimana Tonik Vivix membantu menurunkan bacaan gula dalam darah??


Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan :1) Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”) .


  • Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.

2) Mengawal kepekatan gula dalam darah .


  •  Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula yang memberikan kita tenaga. Walau bagaimanapun, pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah kita meningkat. Dengan Vivix, polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

3) Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera.  •  Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

4) Mencegah pembentukan protein AGE.


  • Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan pembentukan protein AGE ini


Ramai pesakit diabetes semakin bertambah baik tahap kesihatan selepas mengambil vivix.

Alhamdulillah semua dengan izin dan pertolonganNya.

Bagi yang berminat untuk dapatkan vivix, jangan lepaskan peluang penjimatan hebat tinggal hari ini sahaja!!


Promosi beli 6 botol vivix percuma 1 @ beli 2 botol diskaun 5%
Jom cepat grab offer yang tinggal hari ini sahaja..Boleh hubungi saya untuk pembelian seperti berikut:


No comments:

Post a Comment