Nov 1, 2016

Modal Serendah RM80 untuk Mula Business Shaklee

Ada orang tanya untung ke join shaklee?
Dah ramai yang jual Shaklee, laku lagi ke?
Saya tak reti nak business ni, boleh berjaya ke?

Dik, Sifir dia senang je.

Semua business semua nak untung dan kalau buat main-main,hasilnya pun nampak tak nampak je

Orang jual nasi lemak sebelah menyebelah lagikan ada customer dan rezeki masing-masing. Kedai pisang goreng pun ada sebelah-menyebelah,,Tak usah takut untuk bersaing dalam business Shaklee. Rezeki Allah dah tetapkan untuk masing-masing,cuma perlu rajin berusaha sahaja.

Sesama kami dalam group Shaklee pun kami tak pernah cemburu dengan sale masing-masing. Malah ada yang offer berikan customer sekiranya customer nak COD dan diri tak mampu nak hantar. Rezeki sama berkongsi..Insyaallah hari ini kita memberi,esok kita akan menerima.

Tak reti business boleh belajar dik.Macam-macam cara marketing ada..Nak online boleh guna FB, Instagram,Tweeter dan Blog. Nak offline pun boleh.Yang penting ada usaha dan tindakan.
Seronok saya berada dalam business ini. Kalau tidak masakan saya mampu bertahan dah nak masuk tahun keempat. Kalau tidak memberi kesan positif dan lebih baik untuk kesihatan,mungkin dah lama saya bertukar ke business lain dan ambil suplemen lain.

Nak mula business ni pun tak perlu modal ribu-riban,tak perlu buat pinjaman loan pun. Cukup RM80 harga keahlian dan postage untuk semenanjung, dah boleh start business ni dengan syarat miliki hati kental.
Kelebihan menjadi ahli shakleeJangan sesekali putus asa

Jangan sesekali malas berusaha

Jangan sesekali putus harap dengan sang pencipta


Tips murah rezeki yang selalu di kongsi:

Banyakkan mengambil hati sang pencipta. 

Bangunlah di sepertiga malam

Banyakkan zikir sebut namanya

Banyakkan bersedekah

Banyakkan berdoa

Banyakkan membaca al quran

Bersikap positif

Usaha sehabis baik dan serahkan semuanya kepadaNya.

Tips ni masih saya amalkan dan insyaallah sebagai reminder untuk diri sendiri.

Bila kita business sendiri,Boss kita adalah DIA. Jadi ambillah Hati DIA..Insyaallah rezeki mencurah-curah tak di sangka-sangka.

Nak Jana Pendapatan Partime dan Fulltime secara Online untuk Bayar Sewa Rumah?  Jom tonton video ni.
Sekiranya adik kakak berminat untuk join business shaklee dan ada sebarang pertanyaan mengenainya boleh hubungi saya seperti berikut:No comments:

Post a Comment