Feb 12, 2018

Inspirasi Untuk Terus Berjaya

Beri Inspirasi supaya diri pun terinspirasi 

Setiap orang tak di lahirkan jadi pakar motivasi, tapi boleh menjadi pencetus inspirasi kepada orang lain.

Pagi ni masak awal dan kemudian belajar sikit pasal video. Nak boleh buat sampai jadi bukan senang..tapi 'the big success start from small step' kata orang ganu:-) .haa buang jauh sikap malu tak bertempat yang boleh rugikan diri sendiri..

Orang lain dah lama belajar pasal video, update youtube channel dll, kita baru terhegeh-hegeh nak buat..takpe2 biar lambat asal selamat..eh better late than never :-)  jemputla subscribe di sini yaJemput like dan subscribe mychannel ya..Insyaallah akan tambah lagi video sedikit demi sedikit. Doakan saya konsisten dan istiqamah:-)Teringat pernah baca,

Walau siapa pun kita, Allah lahirkan kita sebab kita hebat dan juara. Kita ada kemampuan, boleh menjadi orang hebat, boleh beri inspirasi dan contoh baik kepada sesiapa sahaja.

Lebih kurang la ayat dia..

Harapan diri supaya dapat jadi inspirasi kepada ibu2 , surirumah surihati semua supaya walau kita berada di rumah pun kita boleh berjaya, kita boleh berkongsi kebaikan, kita boleh jadi hebat, kita boleh sumbangkan sesuatu kepada masyarakat..itupun jika diri kita nak. Diri sendiri perlu ada kemahuan.

Dan semesti jua dalam business dapat beri inspirasi kepada anak didik untuk bangkit, semangat terus berusaha, terus berjuang untuk berjaya.

Orang biasa-biasa nak jadi luar biasa, tindakan dan perbuatan pun kena hebat kan..

Jom perbaiki diri dan berazam jadi lebih baik setiap hari.Terima kasih sudi menonton dan subscribe channel saya : SJchannel

No comments:

Post a Comment