Nov 20, 2017

Produk Bayi Organik Shaklee untuk Kulit Sensitif

Buat julung kali, produk shaklee  untuk bayi di perkenalkan dan hari ini sudah mula berada di pasaran.

Bagi anda yang sudah biasa menggunakan produk organik untuk bayi, produk Baby Shaklee ini sangat sesuai dan terbaik untuk kegunaan harian bayi.Istimewa set produk bayi Organik Shaklee:
  • Di rumus khas daripada bahan Organik 
  • Diuji secara klinikal dan telah diuji oleh pakar kanak-kanak 
  • Tidak merengsakan kulit
  • No Paraben
  • Sesuai untuk masalah kulit sensitif dan bayi yang mempunyai masalah eczema
  • Selamat untuk kulit lembut bayi
  • Bahan yang telah disahkan organik
  • pH seimbang
  • Bahan semulajadi dan organikProduk untuk bayi ini hanya ada 3 produk sahaja iaitu:
1) Shaklee Baby Gentle Wash
Bagi bayi yang mempunyai masalah kulit sensitif, penggunaan sabun tidak di galakkan. Jadi penggunaan Gentle Wash ini sangat membantu untuk membersihkan kulit bayi dengan lembut dan berkesan setiap hari.
Mandian ini turut mengandungi bahan aloe organik, ekstrak oat, dan minyak zaitun untuk membersihkan kulit dengan lembut. 
Fungsi setiap kandungan bahan:
Lavender organik membantu menenangkan kulit. 
Chamomile organik membantu memberikan rasa tenang dan relaks kepada bayi.

2) Shaklee Baby Massage Oil

Selepas mandi, sangat bagus untuk memberi urutan kepada bayi seluruh badan. Urutan manja ini dapat membantu bayi lebih sihat, tenang dan juga mengeratkan hubungan antara ibu dan bayi.
Minyak urutan bayi ini juga daripada bahan semulajadi. Adunan istimewa bersama minyak asli semulajadi dan minyak essential untuk kulit lembap dan lembut. Lavender essential oil sudah semestinya memberi haruman ketenangan dan mententeramkan.

3) Shaklee Baby Soothing Lotion
Selepas dah lakukan urutan kepada bayi, bolehlah sapu Shaklee Baby Soothing Lotion ni pada seluruh badan bayi.  Losyen ini membantu kulit bayi lembap dan lembut dan ia juga telah di uji keatas kulit sensitif.
Ramuan istimewa daripada Aloe dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa bantu melembapkan kulit dan menyuburkan nutrien kulit. 
Essential oils organik seperti Lavender, Chamomile, Rosemary dan Vanilla Fruit membantu dan memberikan perasaan yang tenang.
Yang bestnya losyen ini tidak melekit dan sangat terbaik untuk kulit lembut bayi.

Bestkan 3 produk ni..Memang ramuan terbaik dan pilihan terbaik untuk di gunakan kepada bayi. Bukan setakat untuk bayi yang mempunyai masalah kulit sensitif, malah boleh digunakan untuk anak-anak yang tidak mempunyai masalah kulit pun kerana ia organik dan semestinya pilihan terbaik untuk anak-anak.
Jom dapatkan segera set produk bayi ini..Ekslusif untuk bayi comel tersayang. Set ini sangat terhad pengeluarannya jadi anda kena dapatkan segera ya.
 Hubungi saya melalui whatsapp untuk pesanan : sila klik di sini 
No comments:

Post a Comment