Apr 21, 2013

set penyusuan 3M

Set yang istimewa untuk ibu-ibu di luar sana..Jom dapatkan set penyusuan 3M..


Manfaat set penyusuan 3M:
  • Memberi tenaga berpanjangan
  • Kulit cantik dan berseri
  • Menghilangkan cramp,sakit sendi,sengal-sengal
  • Anti-stress dan mampu mengelakkan tekanan
  • Susu meriah dan yang pasti anak sihat 

Fungsi setiap vitamin:

B Complex
B Complex merangsang penghasilan Serotonin iaitu hormon yang membuatkan ibu gembira & tak stres. Untuk menghasilkan susu yang banyak, ibu perlu berada dalam mood gembira & tenang. Tentu anda perasan, kalau kita sedih atau stress susu kita akan merudum.Jadi dengan pengambilan vitamin ini ia membantu ibu mengawal stress seterusnya membantu ibu menjana mood yang baik.

Vitamin C
Vitamin C berfungsi untuk membina sel baru dalam badan bagi menggantikan sel yang telah mati. Ia juga berfungsi memulihkan sel yang rosak. Apabila sel kita sihat, maka badan akan menghasilkan susu yang banyak. 

Alfalfa
Alfalfa sememangnya milk booster yang terbaik untuk ibu yang menyusukan anak. Bukan itu saja, sebagai bonus alfalfa juga bertindak seperti kacip fatimah. Ia berfungsi merapatkan kembali bahagian bawah yang dah longgar dan juga membantu mengatasi masalah keputihan. Pendek kata, setiap wanita memang wajib ambil alfalfa.

ESP
ESP membekalkan tenaga kepada ibu sepanjang hari. Apabila ibu cergas, badan pun akan menghasilkan banyak susu. Di samping itu, ESP juga merupakan milk booster yang merangsang payudara supaya cepat penuh.Bonus kepada ibu-ibu yang mengalami stretchmark semasa hamil, parut akan semakin pudar,kulit makin berseri selepas pengambilan ESP ni.

Ostematrix
Ostematrix juga penting bagi memastikan ibu mendapat kalsium yang mencukupi bagi mengatasi masalah reput gigi & tulang.Diperkaya dengan kalsium,magnesium dan vitamin B mampu mengatasi masalah cramp,sakit sendi dan lenguh-lenguh.


Anda pasti mampu tersenyum gembira melihat anak sihat membesar dengan susu ibu..Hubungi saya pengedar shaklee yang sah..Anda akan dapat tips penyusuan eksklusif dan konsultasi percuma dengan setiap pembelian set ini..

CUBALAH SEKARANG..PASTI BERBALOI UNTUK ANDA:-)

016 358 9018
sufiyah44@gmail.com
FB:impianz shoppe
vithebat@blogspot.com

No comments:

Post a Comment