Jul 5, 2018

Youth Skincare : Tona kulit sekata, jerawat pun sudah jarang muncul

Youth skincare, salah satu skincare terbaik di pasaran yang boleh anda cuba. 

Youth revolusi dalam industri kecantikan membantu rakyat Malaysia untuk kelihatan cantik , awet muda dan kulit bebas masalah dengan gabungan bahan botani semulajadi.Daripada kajian,

  • 100% kulit pengguna Youth kelihatan lebih muda
  • 2/3 pengguna dalam keputusan di atas juga menunjukkan 10 tahun lebih muda.


Keunikan dan keistimewaan Youth adalah terletak pada bahannya yang beyond organik!

Bayangkan penghasilannya sangat teliti, di uji secara klinikal, 100% vegan, dan bebas 1500 bahan kimia berbahaya dalam ramuannya.

Banyak produk di pasaran juga mengandungi Paraben, tetapi Youth adalah produk BEBAS PARABEN. Jadi selamat di gunakan tanpa was-was oleh semua golongan lelaki, perempuan, remaja berusia 16 tahun ke atas sehingga warga emas.


Youth juga di uji oleh Pakar Dermatologi dan Ophthalmologist

Keistimewaan Youth juga adalah ia di uji secara dermatologi.


Apa kata pengguna yang telah menggunakan Youth? Jom baca Testimoni Youth di sini


Pengalaman sendiri menggunakan set asas Youth, kulit dah kurang berminyak, jerawat dah kurang naik walau hari period, kulit semakin lembut dan bestnya juga tona kulit sudah sekata. Masalah blackhead juga tiada lagi. Alhamdulillah, memang puas hati


Set Asas Youth - berbaloi sangat guna

Setakat guna ni dah lebih 4 bulan sejak bulan mac lepas. Masih belum habis lagi. Toner dan krim malam lagi separuh. Cuma Mousterizer dan pencuci muka sahaja dah tinggal sedikit kerana 2 ni memang kadang pakai 2,3 kali setiap hari.

Set Asas ini terdiri daripada 4 produk :
.
1. Luminous Gel Oil Cleanser : Pencuci muka bebas buih yang menjadikan kulit muka lebih lembut sejak cucian pertama! 2 in 1, boleh digunakan sebagai tanggal mekap sekali,
.
2. Perfecting Skin Toner : Untuk mengelakkan kulit kusam dan menjadikan kulit lebih glowing secara semulajadi.
.
3. Age Defense Moisturizer SPF 50 : Perlindungan daripada sinaran UV, melembutkan serta memperbaiki tona tidak sekata pada kulit muka.
.
4. Advanced Renewal Night Cream : Membantu untuk memperbaharui sel-sel kulit sewaktu kita tidur.


Jika anda masih mencari-cari skincare terbaik untuk kulit, cubalah Youth ni. Berbaloi dengan harga, kualiti  terbaik dan paling penting selamat untuk kulit.  Alah beli menang memakai.


Terdapat 3 set Youth bersesuaian untuk semua jenis kulit. Alang-alang guna, pilihlah yang berkualiti, terbukti berkesan dan baik untuk kulit.

Nak dapatkan promosi Youth, boleh whatsapp di 016 358 9018 ( sila klik)

No comments:

Post a Comment