Dec 11, 2014

Jeragat Hitam dan kedutan hilang dengan Collagen Powder

Bulan ni tiba-tiba shaklee announce penambahan promosi hebat lagi..wah tambah promosi Collagen Powder, Beli 3 Percuma 1..kalau adik kakak ada masalah jeragat hitam,kedutan kat muka,jerawat,muka kusam,kulit kering dan pelbagai lagi masalah kulit lain,saya sangat sarankan cuba Collagen Powder ini..


SEBAB APA PERLU PILIH COLLAGEN??


















Collagen Powder ini telah terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan hilangkan kedut. Anda semua tahukan selepas memasuki usia 30 tahun,kulit kita semakin kurang kolagen dan mula mengendur.






Promosi sedia ada bulan ni adalah : 

Beli 6 Vita C Plus Percuma 1
Beli 6 Vitamin E Percuma 1

@ beli 2 mana-mana vitamin di atas OFF 5%

Wawee...bagi anda yang pernah cuba Collagen powder shaklee ni memang kene rebut promosi giler ni sebab lepas ni bermula 1 januari 2015 penjualan Collagen ini akan dihentikan kerana perlu renew pendaftaran shaklee..Jadi memerlukan hampr 9-10 bulan seperti vitamin C dulu yang tiada stok hampir setahun..




Apa yang best sangat pasal Collagen ni??



Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder

Haa..tengok kesan kat customer-customer yang telah mengambil collagen ni..Alhamdulillah ada yang parut makin pudar,jerawat dah hilang,kulit makin lembut,jeragat dah hilang..malah tumit kaki yang pecah pun dah hilang..

Bestkan..Memang collagen ini ada ujian klinikal dan SELEPAS 8 MINGGU insyaallah memang kulit ada perubahan yang sangat baik 


kandungan collagen powder


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah.
  • mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
  • Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.


Kesan Pengambilan Collagen Powder:


a) Anti Penuaan

Liang pori semakin mengecil dan berkurangan dan garis-garis halus juga dapat dikurangkan

b) Menghidratkan

Kulit semakin menjadi lembap dan halus; kurangnya terjadi kulit mengelupas ataupun kering

c)Kulit lebih Anjal dan Tegang

Kulit semakin tegang, kenyal dan lembut

d) Licin

Kulit akan licin dan berseri berbanding sebelum pengambilan yang kelihatan seperti kusam dan kelam

e) Menyuburkan

Kulit kuku dan rambut akan kelihatan bersinar dan kilat, kuat dan tebal

f) Mencerahkan

Mencantikkan kulit dan menghilangkan pigmentasi, jeragat dan jerawat. Tompokan bulat dibawah mata juga tidak akan kelihatan


Paling saya suka kerana ianya TIDAK mengandungi plasenta ataupun sumber bovine yang lain.

Ramuan semulajadi dan pastinya HALAL dan telah mendapat kelulusan KKM


Haa..ramai telah mencuba..Anda ada masalah parut jeragat,jerawat,kulit kusam,kulit kendur,tumit pecah??

Haa jom cepat rebut PROMOSI END YEAR SALE ni!!!

Memang berbaloi sangat-sangat..Nak cantik,nak kulit tegang,nak berseri-seri..

Moh ambik pakej lengkap VITAMIN C,VITAMIN E DAN COLLAGEN POWDER ni!!


Memang SUPERB hasilnya!!!


Lagi Testimoni Collagen Powder di SINI



dapatkan PROMOSI COLLAGEN ni beli 3 PERCUMA 1,dapat lagi Free membership dan bestnya dapat pulangan tunai bulan hadapan!!!




Ok..jom tengok video best ni..Puan A berjaya atasi masalah jerawat yang berkurun lama dengan set cantik ni




Jom hubungi segera sebelum TAMAT promosi ini..


SMS/whatsapp 016 358 9018 (sue)
Email :sufiyah44@gmail.com
FB Page: https://www.facebook.com/impianzshoppe




1 comment: