May 28, 2018

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Youth Skincare?

Youth Skincare, produk terbaru keluaran Shaklee sejak 2 bulan lepas mendapat sambutan sangat hangat.



Set lengkapYouth 


Pengalaman sendiri menggunakan Set Asas Youth ni memang mengujakan. Tiada lagi masalah kulit berminyak, parut jerawat pun semakin pudar dan jerawat pun jarang naik.



Apakah Youth skincare?



  • :heYOUTH dari Shaklee adalah hasil daripada 8 tahun kajian oleh pakar kulit dan saintis bertaraf dunia
  • :heaSKincare ni adalah 100% vegan, di mana ianya dihasilkan hanya dari tumbuh-tumbuhan semulajadi.
  • :heart:Keberkesanan YOUTH terbukti melalui Kajian Klinikal dengan menggunakan Skin Age Index

Apakah Skin Age Index?



Pelbagai jenis kajian di buat supaya Youth berupaya menyelesaikan masalah dalam Skin Index ini. Dan ternyata keputusan pengguna Youth sangat membanggakan. 

Daripada kajian,

  • 100% kulit pengguna Youth kelihatan lebih muda
  • 2/3 pengguna dalam keputusan di atas juga menunjukkan 10 tahun lebih muda.

Tahukah anda , dengan YOUTH , anda boleh menggunakannya untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, tidak kira tua atau muda,  jadi boleh di kongsi bersama dengan suami/isteri. 

Mengapa anda perlu menggunakan skincare Youth?


  • Youth mempunyai 8 formula patent & patent-pending 
  • Shaklee ada formula YOUTH COMPLEX yang merupakan satu formulasi khas dan unik untuk Youth saja.
  • Youth Shaklee ni diperbuat daripada bahan-bahan yang semulajadi & selamat, ia sesuai bagi semua jenis kulit
  • Youth Shaklee ini tidak diuji langsung terhadap mana-mana HAIWAN, memang diuji keatas manusia.
  • Free Paraben
  • Bebas 1500 bahan kimia berbahaya
  • Di uji secara klinikal selama 8 tahun


Youth sangat istimewa. Ia di patenkan milik khas untuk Shaklee sahaja dan hanya boleh di dapati daripada Pengedar Sah Shaklee dan di HQ atau Branch Shaklee seluruh negara.
:white_c

Apakah Bahan-Bahan yang Terdapat di Dalam Youth?



Kepakaran Shaklee ialah nutrisi. Melalui Youth, Shaklee mengekalkan kepakarannya dalam penghasilan skincare yang lengkap dengan nutrisi.


Bahan-bahan Youth dipilih dengan sangat teliti.


Antara kandungan dan ramuan utama adalah:





  • Muscadine Grapes
  • Lotus japonicus
  • Apple Stem Cell Extract
  • Schisandra Chinese Fruits Extract
  • Vital Repair Complex

Info lanjut mengenai ramuan dan bahan Youth boleh di baca di sini


Youth di uji oleh Pakar Dermatologi dan Ophthalmologist

Keistimewaan Youth juga adalah ia di uji secara klinikal dan diuji secara dermatologi.

Selain itu ia turut diuji oleh Pakar Mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa produk ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. Mula mula dulu pelik juga kenapa lah Ophtalmologist nak test,rupanya supaya Youth ni tak pedihkan mata.


Memang tak rugi menggunakan YOUTH ni. Ramai pengguna Youth sangat berpuas hati.

Boleh lihat Testimoni Pengguna Youth di sini


Youth sudah di jual secara loose, jadi bolehla beli dan kumpul satu persatu setiap bulan

Untuk hasil dan keputusan yang cepat dan terbaik, sebaiknya gunalah secara set. Sekurang-kurangnya gunalah set asas Youth, insyaallah kulit akan nampak muda dan semakin sihat.


Pertanyaan lanjut mengenai Youth atau berminat untuk membuat pembelian boleh hubungi atau whatsapp saya di 016 358 9018 ( sila klik untuk pesanan) :laughing:





2 comments:

  1. Produk baru keluaran Shaklee ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul..dah ada kat pasaran mac haritu lagi:-)

      Delete