Wednesday, August 31, 2016

Selamat Hari MERDEKA!

Assalamualaikum..Salam kemerdekaan..

Setiap 31 ogos kita bukan hanya menanti detik jam 12 untuk melihat dentuman bunga api! Tidak!

Image result for merdeka

Lebih daripada itu.

Harga sebuah kemerdekaan..

Allah izinkan kita terus bernafas dalam suasana harmoni,damai dan diri bebas MERDEKA daripada sifat-sifat negatif, jauh daripada sikap sombong,suka mengata orang lain, dan pelbagai sifat buruk lain lagi.

Manfaatkan hidup..Biarlah hidup kita berisi, tidak menyusahkan orang dan paling memberi manfaat kepada insan lain.

Sedikit mutiara kata daripada murobbi di radio IKIM-

"Belajarlah dari jam dinding,
Dilihat orang atau tidak, ia tetap berdenting.
Dihargai atau tidak, ia tetap berputar.
Walau tak seorangpun mengucapkan terima kasih, ia tetap bekerja.

Setiap jam, setiap minit, bahkan setiap detik.
Teruslah berbuat baik kepada sesama
meskipun perbuatan baik kita tidak dinilai dan diperhatikan oleh orang lain.

Ibarat jam dinding yang terus bekerja,
walaupun tidak dilihat namun senantiasa memberi manfaat bagi orang sekitarnya."



Alhamdulillah  Terima kasih ALLAH atas nikmat kemerdekaan di kecapi,

semoga kita memanfaatkan kehidupan. 

Buat sebanyak kebaikan

Buat sebanyak amalan

Maknakan sebuah pemberian!

kita semua hanya seorang HAMBA yang bakal PULANG anytime.


#31OGOS







Monday, August 29, 2016

Landmark Study: Kajian Doktor ini Membuktikan Shaklee Selamat

Produk Shaklee sudah berada hampir 52 tahun di Malaysia. Produk semulajadi yang tidak asing lagi untuk manfaat dan kegunaan daripada kanak-kanak sehingga warga emas.

Shaklee bukan setakat suplemen biasa di pasaran. Ia melalui ujikaji yang sangat detail, terperinci daripada pakar saintis-saintis shaklee. Malah ada produk yang melalui ujikaji bertahun-tahun dan ada yang telah di paten ekslusif hanya untuk Shaklee.

Ramai pengguna shaklee seluruh dunia.Bukan setakat di Malaysia sahaja. Baru-baru ni delegasi Malaysia ke Orlando US bertemu dengan SID di sana. Kebanyakan daripada mereka telah mengamalkan dan mengguna shaklee hampir lebih daripada 20 tahun. dan alhamdulillah kesihatan tiptop dan masih kuat.



Shaklee bukan hanya ada testimoni semata-mata sahaja. Shaklee tiada duta produk seperti produk-produk lain. Duta shaklee adalah pengguna shaklee sendiri. Yang ambil dan guna shaklee,yang rasai kesan shaklee dan berkongsi dengan insan lain.Itulah Testimoni real yang di perolehi. Memang tidak menipu!. Semua testimoni daripada hati masing-masing. Mereka berkongsi selepas merasa seronok n mendapat #shakleeEffect sendiri.

Shaklee juga mempunyai Landmark Study Shaklee sendiri. Landmark study telah di asaskan oleh CEO Shaklee sendiri,iaitu Mr Roger Barnett untuk mendapatkan data saintifik bagi membuktikan produk shaklee betul-betul selamat dan berkesan.





National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) telah bersetuju dengan cadangan Mr Barnett untuk menjalankan satu kajian terhadap suplemen Shaklee dan NHANES telah memilih University of California, Berkeley (UC- Berkeley) untuk mengetuai study ni.

Dr Gladys Block adalah orang terpenting yang mengetuai kajian ini. Beliau adalah antara orang yang hebat dalam bidang Epidemiologi & Public Health Nutrition. Apa sahaja keputusan daripada study ini mesti di terbitkan sama ada baik ataupun buruk, Memang telus!

Bayangkan jika keputusan keluar nanti BURUK? Mesti menjatuhkan nama syarikat Shaklee kan? Tapi Mr Roger Barnett yakin produknya selamat dan terbaik. Sebab tu beliau yakin untuk kajian ni diteruskan.

Setakat ni tiada lagi syarikat suplemen lain di dunia yang berani buat landmark study kerana risau hasilnya tidak seperti di inginkan. 

Selepas kajian di jalankan, Mr Roger tidak berhenti di situ sahaja. Beliau meminta pula pihak ketiga ( third party saintis) untuk semak dan review semula kajian tersebut ( peer review) kajian yang dijalankan oleh team Dr Gladys tersebut. 

Kajian ini sangat penting bagi memastikan study betul-betul tepay dan sesiapa pun tidak boleh argue dan persoalkan keputusan di perolehi.

Hasil keputusan study sangat mengujakan!


Keputusan Kajian Landmark Study

Keputusan kajian tersebut seperti berikut: ( boleh rujuk pada gambarajah)







👉 Graf biru: Pengguna yang tidak mengambil vitamin
👉 Graf merah: Pengguna vitamin jenama lain
👉 Graf hijau: Pengguna vitamin Shaklee



Hasil kajian menunjukkan pengguna Shaklee yang mengambil suplemen Shaklee 4 kali ganda lebih rendah risiko di serang penyakit kencing manis berbanding pengguna yang mengambil vitamin lain dan tidak mengambil apa-apa suplemen.




Hasil kajian membuktikan pengguna yang mengambil vitamin shaklee adalah lebih rendah risiko di serang penyakit jantung, kegagalan jantung, Emphysema dan Angina.

Jika anda merujuk kepada graf di atas mesti perasan kenapa orang yang mengambil suplemen selain shaklee bacaan masih tinggi?

Haa..di sinilah pentingnya anda mengambil suplemen yang betul. Kebanyakan vitamin di pasaran adalah vitamin sintetik. ( boleh google ya apa itu vitamin sintetik)

Jadi jangan pilih yang nak murah sahaja dan semaklah bahan yang di gunakan. Adakah daripada bahan semulajadi, atau menggunakan bahan kimia dll.



Keistimewaan Shaklee:



✔ 350 ujian dijalankan ke atas setiap bahan botani yg digunakan dalam setiap produk.
✔ Lebih 80,000 ujian kawalan kualiti produk dijalankan setiap tahun.
✔ USD300 juta dibelanjakan setiap tahun untuk tujuan R&D ke atas produk.
✔ Terdapat 60 orang saintis bertauliah dalam pembangunan produk Shaklee.
✔ Terdapat 125 jurnal/kertas kajian klinikal ke atas produk Shaklee.
✔ Seramai 121 atlet Sukan Olimpik yg mengamalkan vitamin Shaklee telah memenangi pingat emas.
✔ Pihak NASA mempercayai Shaklee untuk menyediakan Shaklee Astro-Aide untuk dibekalkan kepada angkasawan mereka sewaktu di angkasaraya.
✔ Dijamin tidak mengandungi sebarang bahan sintetik, perasa, pewarna atau pengawet tiruan.


Angkasawan NASA juga mengamalkan suplemen shaklee untuk kekal sihat,bertenaga dan lindungi sel-sel badan mereka daripada radikal bebas.




Suplemen Shaklee VitaStrip ini di ambil oleh angkasawan NASA


Jadi sekiranya anda ingin memilih suplemen pastikan pilih yang betul-betul semulajadi supaya tidak mempunyai kesan sampingan yang merbahaya di kemudian hari.

Tak tahu nak ambil suplemen atau vitamin yang mana di pasaran ?? Haa boleh semak checklist di bawah ni dan buatlah keputusan terbaik.





Insyaallah,Shaklee di jamin selamat,berkesan dan semulajadi.

Nak dapatkan suplemen shaklee boleh hubungi saya seperti berikut:








Saturday, August 27, 2016

Rumah Sewa Kepong Sentral

Bagi anda yang berada sekitar Kepong,Sungai Buloh,Damansara yang memerlukan rumah sewa. 

Saya mencari penyewa baru bagi rumah kami terletak di Kondominium Kepong Sentral. 






Fully furnished
3 bilik tidur 
2 bilik air
1 aircond
1 water heater
Set sofa,meja makan, peti ais,dapur, mesin basuh

parking berbumbung
guarded
CCTV
Ada Kolam renang dan taman permainan
KLCC View

===================
Sewa sebulan RM1200.

Kondominium ni bersebelahan KTM Kepong Sentral. Berjalan hanya 5 minit sahaja.

Berdekatan dengan IKEA,Tesco,Jusco,Masjid, Bank,Sekolah

Kemasukan segera untuk September.

Sekiranya berminat boleh hubungi En Yousri - 013 361 3041




Thursday, August 25, 2016

Alergi Bertahun-tahun Akhirnya Hilang Selepas Konsisten 2 Suplemen Ini

Alergi atau alahan boleh berlaku kepada kanak-kanak sehingga dewasa. Terdapat pelbagai jenis alergi/alahan. Ada yang alah pada habuk,cuaca sejuk,bulu binatang,makanan dan pelbagai lagi.Alergi atau alahan ini boleh jadi semakin buruk sekiranya tidak di tangani dengan sebaiknya.

Alahan kulit menyebabkan kulit gatal-gatal,kemerahan,dan bengkak.


Alahan pada sejuk menyebabkan bersin setiap pagi tanpa henti.


Alahan pada pada bulu binatang juga menyebabkan bersin,selsema dan batuk mudah berlaku dengan cepat.


Sekiranya anda alah pada sesuatu, semak punca berlakunya alahan tersebut. 



Kisah Pemuda Alahan Teruk 


Hari ni saya nak share kisah seorang pemuda Tim Bowden yang mengalami alahan teruk. Beliau alah hampir pada semua benda. Memang menyakitkan.Hidupnya bergantung kepada ubat,suntikan alergi dan spray hidung. Sehinggalah beliau sudah merasa bosan selalu bergantung kepada ubat-ubatan dan suntikan ini. 





Tim Bowden ada masalah alahan tapi beliau tetap nak bela kucing. Haa dah ada binatang berbulu ni, alahan teruk,boleh ke nak bela kucing?


Akhirnya belaiu nekad untuk berhenti ubat-ubatan steroid dan mengambil Suplemen Shaklee iaitu Alfafa Complex dan Nutriferon. Sebelum ni beliau pernah dah ambil Alfafa Complex.


Konsisten dengan 2 suplemen ni akhirnya tanpa sedar beliau dapati kesihatan bertambah baik.


Tiada lagi masalah hidung berair.

Tiada lagi bersin setiap pagi.
Tiada lagi gatal-gatal tekak.

Seronokkan. Walau bela kucing tiada alahan lagi berlaku.


Malah beliau rasa lebih bertenaga dan dapat tidur dengan baik setiap malam tanpa gangguan.


Akhirnya beliau nekad meletak jawatan dan menjadi Pengedar Shaklee. Misinya ingin membantu masyarakat hidup sihat, ada lebih masa bersama keluarga dan juga untuk diri-sendiri.



Seperti saya sebelum ni, alah pada sejuk waktu pagi.Memang sering bersin waktu pagi.Pantang masuk air dalam hidung atau aircond sejuk,memang sering bersin la. Saya alah pada sejuk. Konsisten dengan Alfafa Complex dan Vitamin C,alhamdulillah masalah saya hilang.



Kebaikan Alfafa Complex dan Nutriferon:



1) Nutriferon

Nutriferon adalah immune booster yang sangat baik untuk tubuh badan. Ia membantu melindungi tubuh daripada serangan beribu penceroboh asing yang boleh melemahkan tubuh dan pelbagai penyakit serius.

Interferon ini ditemui oleh Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yosuhiko Kojima pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Hasil ujian dan penyelidikan beliau selama 40 tahun setelah menguji beratus sebatian semulajadi, Dr. Kojima telah berjaya menemui empat campuran unik elemen semulajadi ini yang menunjukkan peningkatan dalam pengeluaran semulajadi interferon tubuh. 



Nutriferon terhasil daripada 4 gabungan ekstrak tumbuhan semulajadi yang terbaik : 
  • Biji Plantago (Plantage asiatica) mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sel-sel imun.
  • Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih yang akan memusnahkan virus dan kuman.
  • Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata) mendorong pengeluaran interferon semulajadi di dalam tubuh. Dan juga penentang radikal bebas (antara penyebab utama kanser).
  • Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) digunakan dalam perubatan Asia. Baik untuk melawan pencerobohan virus dan kuman. 

Kebaikan Nutriferon Shaklee


2) Alfafa Complex

Alfafa Complex adalah RAJA segala tumbuhan yang mengandungi 1001 khasiat dan kebaikan. Ia kaya dengan protein,asid amino,klorofil,serat,15 zat galian,10 jenis vitamin B, 8 enzim dan fitokimia. 


10 biji alfafa Complex  = Segelas Susu


Alfafa Complex sangat baik dalam melawan alahan di mana ia memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap,ulat air,masalah bau badan dan keputihan.



Pelbagai fungsi Alfafa complex

1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’
5. Memberi kelegaan semasa haid
6. Merawat arthitis
7. Bagus untuk elergi dan ekzema
8. Merawat athma
9. Mencuci usus bagi membuang toksik
10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan buah pinggang
11. Meneutralkan asid dalam badan
12. Merawat masalah keputihan pada wanita
13. Membesar dan menegangkan payudara
14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
15. Memulihkan urat selepas bersalin
16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
17. Meningkatkan stamina seorang suami
18. Melegakan sembelit
19. Membuang angin dalam badan


Insyaallah alternatif dengan suplemen semulajadi lebih baik berbanding bergantung kepada ubat-ubatan merbahaya seumur hidup.

Produk Shaklee daripada sumber semulajadi. Tiada bahan kimia merbahaya, Bebas pengawet,pemanis dan pewarna.

Namun Alfafa Complex tidak sesuai di ambil oleh pesakit SLE.

Sekiranya anda mengalami alergi atau alahan seperti kisah Tim di atas, cubalah suplemen Alahan di atas. Insyaallah sangat baik untuk kesihatan.







Untuk pertanyaan dan mahu mendapat suplemen semulajadi ini boleh hubungi saya seperti berikut:








Wednesday, August 24, 2016

Mini Giveaway Lucky Nine

Assalamualaikum.


Jom Join GA ni..Hadiah menarik menanti anda.





Klik banner untuk join :D

Twitter : - 


Senarai Hadiah : 


Top Referral :
Wang Tunai RM50


Random :
1. Custom made pouch x 2 pemenang [byAyong]
2. Custom made mini cute pillow x 1 pemenang [byAyong]
3. Sabun Collagen Nurraysa x 1 pemenang [DNIA House]
4. Topup RM5 x 2 pemenang [DNIA House]
5. Blog Review + Bloglist x 2 pemenang [Mya Farisha]


Penyertaan berakhir 2 September 2016

Tuesday, August 23, 2016

Laman web jual Shaklee MURAH ?? Entah-entah TIRUAN. JANGAN MUDAH TERPEDAYA !!

Semalam ada seorang customer lelaki PM saya bertanyakan harga pencuci muka Nutriwhite. Selepas di maklumkan,beliau memberitahu harga saya jual mahal. Beliau bagitahu pernah beli di sebuah laman web xx hanya pada harga RMxx, jauh lebih murah daripada harga ahli shaklee.


Hmm,saya tanya padanya..encik beli tu confirm ke tu produk original? zaman sekarang ni sesenang je orang boleh reka macam-macam jenis ramuan dan ciplak rompak dan jual produk ala-ala nampak 'ori' asalkan untung.

Jangan Terpedaya dengan Jualan Murah Lelong.Mungkin sudah tamat Tarikh Luput atau bukan original


Bayangkan jika anda beli beg LV di KLCC dengan beg LV di pasar malam. Sudah tentu nampak bezanya bukan? Harga beg di pasar malam jauh lebih murah berbanding di KLCC..Kenapa? sebab beg LV di pasar malam walau sebijik serupa dengan LV di KLCC namun ia hanyalah tiruan. Boleh jadi pakai tak sampai sebulan dah koyak rabak.



Harga murah tapi tiada kualiti dengan harga mahal tapi yang Original dan berkualiti.Mana satu pilihan anda?

Mungkin ada daripada anda yang tak kisah barangan tak ori, asal dapat murah.Tapi sanggupkah anda menerima risiko apa akan berlaku kepada kulit muka dan badan anda jika amalkan suplemen yang tiruan atau alat kosmetik yang tidak original?

Kalau beg,baju tiruan masih boleh di terima. Cukup sebulan jika koyak rabak boleh di buang sahaja. Tapi jika kulit muka habis rosak teruk dan badan mula gatal-gatal, naik rashes dan sebagainya bagaimana? Diri sendiri juga yang susah.

Jangan sesekali gadaikan nyawa ya!

Jadi sekiranya anda ingin membeli produk shaklee ( suplemen, beauty set,pencuci dll) boleh terus ke branch shaklee atau menerusi Pengedar Shaklee yang sah.

Sekiranya anda membeli melalui pengedar shaklee,anda akan dapat consultation sekali. Kebiasaan Pengedar Shaklee akan guide panduan cara makan yang betul,pantang larang dan sebagainya.

Tapi sekiranya anda beli di laman web yang belum tentu original atau tipu, sudah tentu anda tidak akan di layan sekiranya tanya panduan makan.

Produk Shaklee Ekslusif

Shaklee ekslusif hanya boleh di dapati di HQ Shaklee atau rangkaian branch dan melalui pengedar shaklee sahaja. Sebab itu ia tidak di jual di Guardian dan sebagainya. 

Sekiranya anda ingin mendapatkan suplemen shaklee, boleh hubungi saya untuk pembelian. Boleh save contact saya ni. Insyaallah anda layak mendapat konsultasi yang baik selepas pembelian.





Pesakit Kanser Payudara Akhirnya Mampu Tersenyum Setelah Pulih Sepenuhnya

Kanser payudara! 
Tiada wanita yang ingin menghidap penyakit ini!  Malah kebanyakan wanita yang menghidapinya menyatakan ibarat mimpi ngeri.
Hari ni saya nak share sebuah kisah daripada luar negara iaitu kisah benar seorang penghidap kanser yang bernama Barbara W. Seminole. Beliau telah disahkan menghidap kanser payudara ini pada Oktober 2006. 


Secara ringkasnya,beliau menceritakan telah menjalani dua kali pembedahan membuang ketumbuhan dalam payudara ( Lumpectomies) ,melakukan rawatan kimoterapi, rawatan Herceptin,rawatan Radiasi dan juga melakukan pembedahan Partial Hysterectomy bagi tujuan menghalang sel-sel kanser daripada terus merebak.
Selepas beliau menghabiskan kesemua rawatan kimoterapi, akhirnya beliau meneruskan pengambilan vitamin Shaklee iaitu Nutriferon.Vitalea,Ostematrix dan Vitamin C. Enam bulan sebelum beliau melakukan pemeriksaan terakhir, beliau menambah tonik Vivix untuk mengurangkan sakitnya. Semasa pemeriksaan doktor, doktor memberitahu keputusan darah adalah baik dan perkembangan dirinya cemerlang.
Barbara turut bertanya adakah peluang untuk kanser tersebut hilang. Namun jawapan doktor adalah “TIDAK”. Walau bagaimanapun, pihak hospital sedang membuat satu kajian terhadap sejenis bahan yang dipercayai mampu merawat kanser payudara dan kanser prostat dan mengelakkan kanser tersebut berulang. Pihak hospital telah memperuntukkan sebanyak 1 juta Dollar untuk melakukan kajian tersebut. Apa yang lebih membuatkan dirinya teruja ialah, kajian tersebut dijalankan ke atas sejenis bahan yang dikenali sebagai Resveratrol yang mana bahan tersebut juga terdapat di dalam Vivix.

Barbara telah memberitahu doktor bahawa dia juga telah mengambil resveratrol daripada Vivix Shaklee selama 6 bulan. Doktor sangat terkejut dan menyatakan bahawa Barbara adalah orang pertama yang berjaya membuktikan keberkesanan resveratrol yang sedang dalam kajian mereka.

Akhirnya Barbara yakin bahawa Vivix, Nutriferon dan suplimen Shaklee yang lain dapat membantu pesakit kanser sepertinya dan beliau juga yakin bahawa suplimen tersebut juga dapat membantu pesakit lain dalam usaha melawan penyakit tersebut dan sekaligus dapat menghalang kanser daripada berulang.
Sekiranya anda bekas pesakit kanser payudara atau apa jua penyakit kanser lain,ambillah suplemen Vivix - antioksidan yang kaya dengan Resveratrol ni. Banyak kajian di jalankan ke atas Resveratrol dan mendapati ia memberi banyak manfaat dan khasiat untuk kesihatan diri.

Jangan biarkan kanser merebak.sayangilah diri..Insyaallah vivix memang terbaik untuk penawar penyakit kronik seperti kanser ini. 

Testimoni Pesakit Kanser lain yang mengambil Vivix




Jemput baca:

Sekiranya anda di sahkan menghidap kanser atau bekas penghidap kanser, jangan sedih hati dan takut, Insyaallah, usaha terbaik dan dapatkan rawatan sebaiknya dan jangan sesekali berputus asa..Insyaallah ada hikmah atas penyakit di hadapi ini.

Sekiranya ingin mendapatkan tonik Vivix antioksidan terbaik ini boleh hubungi saya segera seperti berikut.



Monday, August 22, 2016

Cara Atasi Masalah Kejang Kaki Ketika Hamil

Masalah kejang kaki sering berlaku kepada wanita hamil. Ia sering berlaku di tengah-tengah malam ketika tidur..Terjaga daripada tidur tetiba kaki kejang..Oh sakitnya!!Tuhan sahaja yang tahu.



Hebatnya Ibu Hamil ni.Awal trimester kebiasaan alami alahan muntah-muntah..Masuk trimester kedua dan ketiga kebiasaan masalah kejang kaki ni la selalunya terjadi.


Punca Berlaku Masalah Kejang Kaki / kejang Betis Ibu Hamil

Sedang enak tidur lena,tetiba terjaga daripada tidur, rasa kebas dan kejang betis hingga ke kaki. Oh,sakitnya Allah je yang tahu..time ni tak boleh paksa luruskan kaki ye..kalau tak lagi sakit..

Sebab terjadinya kejang kaki atau betis ini adalah disebabkan pengumpulan asid dalam serat otot yang menyebabkan otot kaki ibu menjadi kejang.



Ada teori mengatakan kekejangan kaki semasa hamil adalah disebabkan kekurangan nutrien dan garam seperti kalsium atau magnesium di dalam darah. Bayi yang semakin membesar mengambil apa yang diperlukannya daripada simpanan badan ibu.  Jadi sangatlah penting ibu mengambil cukup zat kalsium ya.

Selain itu, uterus (rahim) ibu yang semakin membesar juga memberi tekanan ke atas salur darah besar pada kaki ibu.  

Berdiri, bersukan atau aktiviti seharian juga boleh menyebabkan otot-otot mudah letih. Jadi ibu perlukan rehat dan pengambilan kalsium mengcukupi.


Cara Hilangkan Kejang Kaki Ketika Hamil

Sekiranya ia terjadi di tengah-tengah malam, ibu boleh buat regangan iaitu dengan menegakkan kaki dan gerakkan tapak kaki perlahan-laham. Jangan di paksa ya..Buat perlahan-lahan je. Jika ada suami di sisi, kejutkan suami dan minta pertolongan. 

Boleh urut otot yang kejang dan sapu minyak panas. Insyaallah dapat membantu.

Jalan perlahan-lahan sehingga kesakitan tiada lagi dan boleh berjalan seperti biasa.


Untuk mengelak masalah kejang daripada terjadi, ibu boleh ambil suplemen Ostematrix

Ostematrix adalah pil kalsium yang lengkap dengan kalsium,magnesium,vitamin D dan beberapa mineral lain.

Ostematrix baik untuk elakkan kekejangan otot dan kaki



Apa kata Ibu-Ibu yang mengambil Pil Kalsium Ostematrix?








Ahamdulillah,kebanyakan ibu yang ambil ostematrix ni sangat seronok kerana masalah kaki kejang ini tiada lagi.


Bukan setakat hilangkan kejang,malah membantu melawaskan pembuangan,atasi sembelit dan hilangkan lenguh-lenguh badan sepanjang hamil dan menyusu.

Ibu-ibu hamil dan ibu menyusu saya recommend sangat ambil pil kalsium ni..Pil kalsium Ostematrix ni dah lengkap dengan magnesium dan vitamin D yang membantu penyerapan dengan lebih baik.,

Harga 1 botol pil kalsium ini hanyalah RM61 (Tidak termasuk caj penghantaran). Sekiranya anda membuat pembelian pada bulan ini lebih jimat kerana ada promosi sekarang ini sehingga 31 ogos ini.

Beli 6 percuma 1 @ beli 2 diskaun 5%

Memang jimat dan menguntungkan.


Jom hubungi saya segera untuk dapatkannya.