Sep 20, 2017

Testimoni Meletup Set Kecantikan Shaklee - Set Radiant 4

Set kecantikan dalaman sangat penting dan dapat membantu untuk mendapatkan kulit lebih sihat, cerah, cantik dan berseri. Ramai yang telah mengambil set kecantikan dalaman ini yang juga di kenali sebagai Set Radiant 4 yang terdiri daripada protein ESP, Vitamin C, Gla Complex dan Collagen Powder ini sangat berpuas hati.




Kelebihan Set Radiant 4:

1. ESP - protein terbaik bantu membjna sel kulit yang baru. ESP juga lengkap dengan asid amino perlu yang tak dapat dihasilkan oleh badan.Protein non gmo ini bantu pembinaan sel baru yang lebih baik.

2. Collagen Powder - membantu menganjalkan kulit. Semakin berusia semakin kurang kolagen dalam kulit kita di mana kulit semakin mengendur. 

3. Vitamin C - Melindungi kerosakan kulit akibat radikal bebas. Ia juga sumber kolagen dalam badan

4. GLA Complex - mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit. GLA adalah antiradang yang baik.
.

Testimoni Meletup Set Radiant 4

Jom tengok apa kata pengguna yang telah mengambil Set Radian 4 ni:































Wow...wow..woww..banyaknya testimoni..Memang puas hati sangat-sangat..Memang sungguh tak tipu ya..Ni pun banyak lagi testimoni yang nak share..nanti kita share lagi


Jadi adik, kakak, ibu jangan tunggu lama-lama tau..Kalau ada masalah kulit kusam, kulit mudah naik jerawat, kulit tak sekata, kulit mudah sunburn, liang pori besar haa inilah penyelesaiannya. Memang tak rugi ambik set kecantikan dalaman ni kerana bukan sahaja untuk kecantikan kulit malah dapat bantu tingkatkan kesihatan dalaman juga.. Yang ada masalah period tak teratur, senggugut, mudah demam dengan sendirinya semakin pulih selepas amalkan set ini.


Haa sempena bulan kecantikan bulan September ini, sangatlah beruntung kalau anda grab promosi istimewa ni..Kerana Shaklee hadiahkan lagi e-voucher bernilai RM60 untuk di gunakan pada pembelian akan datang. Lagi, dapat pula cash rebate bernilai RM23 pada bulan berikutnya di kredit dalam akaun..Haa jangan tunggu lama-lama lagi, nak jimat join terus keahlian Shaklee dan dapatkan promosi set Radiant 4 best ni serta hadiah menarik yang lain.


Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian boleh hubungi saya melalui whatsapp di sini -- klik sini



Sep 14, 2017

Promosi Istimewa VIVIX Sempena Hari Malaysia

Hari Malaysia akan di sambut setiap tahun pada 16 September. Ia merupakan tarikh bersejarah dan sangat berharga buat kita semua sebagai rakyat Malaysia.



Sempena Hari Malaysia tahun ini, Shaklee menawarkan promosi hebat kepada semua pengedar dan rakyat Malaysia khususnya iaitu promosi Antioksidan Vivix!

Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix akan mendapat DISKAUN Sebanyak 5%, Cash Rebate sebanyak RM36 dan berpeluang untuk mendapat cabutan bertuah bagi 200 pembeli pertama.

Promosi istimewa ini hanya sehari SAHAJA ya ( 16 September) nanti. Jadi jangan lepaskan peluang best ni memandangkan jarang-jarang dah promosi vivix berlangsung.

Pelbagai aktiviti menarik juga di jalankan sempena hari istimewa ini di HQ dan Branch Shaklee seperti pemeriksaan kesihatan, Ceramah Kesihatan dan aktiviti menarik untuk kanak-kanak.




Haa..sape tak kenal tonik Vivix ni boleh baca di sini

Tonik Vivix bukan suplemen biasa. Ia mengandungi bahan botani yang sungguh special di mana ramuannya di adun begitu sempurna siap dengan ujian klinikal bertahun-tahun sebelum dapat di jual kepada pengguna.

Boleh baca Kajian Klinikal mengenai Vivix di sini


Vivix ni antioksidan yang sangat powerful di mana ia mengandungi 10 kali ganda Resveratrol daripada Resveratrol biasa. Kalau anda pernah baca mengenai Resveratrol pasti kagum dengan khasiat dan manfaatnya untuk kesihatan kita. 

Pelbagai kajian juga mengenai kebaikan Resveratrol ini. Anda boleh research lebih lanjut mengenai Resveratrol ni dan bayangkan khasiat vivix yang mengandungi 10 kali ganda berbanding Resveratrol biasa ni haa..sebab tu jumlah jualan vivix di seluruh dunia telah melebihi 1 juta. Bukan setakat di negara kita mendapat sambutan hangat malah vivix juga sangat terkenal di China, US dan beberapa negara lagi.


Vivix juga mampu tembus sel DNA kita! Tak percaya? Kajian membuktikan ramuan botanikal vivix dapat melindungi dan memperbaiki selullar DNA. Malah ia dapat panjangkan Telemores badan kita.

Bagaimana vivix dapat memanjangkan Telemores? Apakah Telemores ni? 

Telomere adalah struktur seakan "cap" di hujung kromosom DNA kita dan ia bertindak sebagai "pelindung" yang berada dihujung kromosom kita. Telomere mempunyai tugas sangat penting iaitu MELINDUNGI DNA DARI KEROSAKAN.


Haa  boleh baca lebih details mengenai Telemore ni di SINI


Mekanisma Tindakan Vivix


1. Ramuan botanikal Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Ramuan botanikal Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.

3. Ramuan botanikal Vivix menggalakkan biogenbesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel.

4. Ramuan botanikal Vivix adalah 10x lebih kuat daripada resveratrol (ramuan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.


Promosi Special Vivix pada hari Malaysia 2017


Jangan lupa dapatkan promosi hebat Vivix ni ya. Pelaburan yang sangat berbaloi. Ada regular customer saya yang dah ambil berbotol-botol. Malah ada yang sekali borong 4 botol terus setiap kali beli. Memang sangat-sangat membantu kesihatan katanya. Badan pun lebih cergas dan bertenaga.


Apa kata pengguna lain yang telah mengambil dan mencuba vivix?
Jom baca Testimoni pengguna vivix di SINI


Oh ya, bagi yang belum menjadi ahli Shaklee, setiap pembelian 2 botol vivix ini juga melayakkan anda untuk mendapat Keahlian Shaklee secara PERCUMA. Jimat sebanyak RM69. Juga penghantaran ke rumah atau lokasi anda juga secara PERCUMA. Haa jimat banyakkan? Nak lagi ? Cash Rebate akan di kreditkan ke akaun bank anda pada bulan berikutnya sebanyak RM36. Memang penjimatan berganda-ganda sungguh.


Jom tempah segera vivix hari ini. Hadiahkan buat diri dan insan tersayang. Memang pelaburan yang sungguh berbaloi untuk kesihatan


Info lanjut mengenai vivix boleh hubungi saya melalui Whatsapp di sini

click di sini -- 016 358 9018






Sep 13, 2017

Photobook pertama yang sangat cun!

Gambar daripada anak pertama sehingga anak keempat banyak tersimpan rapi dalam folder komputer. 

Zaman swafoto sekarang ni lagilah. Bosan sikit menunggu papa ada urusan, sempat posing-posing dulu dengan anak-anak dalam kereta. Ish-ish.. asyik duk memenuhkan space handphone dan RAM laptop simpan gambar-gambar ni. Itu belum lagi gambar semasa raya, gambar bercuti, gambar ketika kenduri kendara dan macam-macam lagi.

Haa..korang dah lama mana tak cuci gambar? Last saya 'cuci gambar' rasanya 11 tahun lepas ketika selepas habis kenduri kahwin. Wah lama sangatkan.


Haa sekarang dah ada photobook yang murah-murah boleh design sendiri nak color macamana, nak letak gambar apa , nak pakai layout susun macamana..senang tarik-tarik saja.

Taadaa.. First Photobook yang saya beli menggunakan Pixajoy. 40 keping RM2.50 sahaja. Campur postage dalam RM8 camtu..so 40 keping RM10.50 begitu berbaloi saya fikir.












Bila susun balik gambar-gambar ni terasa sayu.

Anak-anak dah semakin membesar. Macam-macam keletah mereka..Apapun syukur dapat melihat perkembangan mereka setiap hari.


Haa buat korang yang masih belum buat, jom beli Photobook murah-murah dan design sendiri. Abadikan kenangan dan memori seisi keluarga dengan photobook comel molek ni..Senang sahaja. Harga pun murah berbaloi sangat. 

Boleh ke laman web Pixajoy atau Photobook untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai promosi ini atau dapatkan promosi di website Lazada atau 11Street.my










Sep 8, 2017

Rahsia Kecantikan Kulit dengan 4 Vitamin Ini

Kulit cantik, lembut, cerah dan berseri impian semua termasuk lelaki. Namun semakin meningkat usia, kulit akan mula mengendur, penuaan kulit berlaku dan masalah-masalah kulit seperti kulit kusam, berjerawat dan berjeragat mudah muncul.



Kulit Cantik Berseri Impian Semua Wanita


Bulan ni Shaklee menawarkan promosi Set Radiant untuk kulit berseri dan cantik menawan. Antara suplemen yang terdapat dalam set ini adalah


1) ESP
2) Vitamin C
3) GLA Complex
4) Collagen Powder






Haaa keempat-empat suplemen ni sangat special tau. Jom kita tengok apa kebaikan dan manfaatnya untuk kecantikan dari dalam:

1) Energising Soy Protein (ESP) - Protein soya daripada sumber Non-GMO. Kacang soya yang di gunakan daripada sumber Non GMO dan semulajadi. Tiada pemanis , pengawet dan pewarna




Protein soya tumbuh-tumbuhan lebih baik daripada soya lemak haiwan. ESP daripada sumber tumbuh-tumbuhan dan sesuai untuk di ambil setiap hari untuk kesihatan dan kecantikan kulit


Manfaat ESP:


- Melembapkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Membantu pudarkan parut jerawat dan jeragat
- Protein sangat baik untuk menghasilkan sel-sel baru bagi menggantikan sel-sel lama 
- Tona kulit lebih sekata
- Kulit semakin lembut dan berseri
- Strechmark semakin pudar
- Kulit tidak berminyak dan tidak kering






2) Vitamin C

Vitamin C tidak asing lagi untuk kecantikan kulit. Ramai lelaki dan wanita yang konsisten mengambilnya maklumkan hasil yang positif seperti kulit bertambah cerah, jerawat cepat mengecut, tona kulit semakin sekata dan membantu kecantikan kulit - kulit lebih lembut dan berseri

Kebaikan dan Manfaat Vitamin C 

✔Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
✔Mencerahkan kulit.
✔Melambatkan proses penuaan.
✔Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
✔Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
✔Mengatasi masalah gusi berdarah.



Ada pelbagai jenis vitamin C di pasaran . Jom ketahui apa kelebihan Vitamin C Shaklee ni di sini




3) GLA Complex

EPO atau di nama penuhnya Evening Primrose Oil sangat sinonim dengan kecantikan wanita. Ramai yang mengambil EPO untuk masalah kesihatan dalaman wanita. Tapi tahu tak ada borage yang mengandungi lebih daripada 2 kali ganda GLA dalam EPO iaitu GLA Complex!

Borage ini juga mengandungi 3 kali lebih daripada segi bioavailability dan 3 kali lebih berkesan daripada EPO. Setiap kapsul GLA Complex mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ia adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Shaklee ini juga di gabungkan bersama dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Ha specialkan GLA Shaklee ni..

Manfaat GLA Complex untuk kulit:

Gla Complex sangat baik untuk memperbaiki masalah inflamasi kulit - Ia dapat bantu mengurangkan inflamasi kulit, eczema, kegatalan, kulit kering, masalah jeragat dan kurap.

Ia juga sangat baik untuk melembapkan rambut dan menjadikannya lebih lembut. Tona kulit juga semakin sekata hasil pengambilan GLA Complex yang konsisten.






Manfaat Collagen Powder:

Collagen Powder Shaklee sangat ekslusif. Ia di ekstrak daripada sisik ikan merah yang

Collagen powder bukan sahaja untuk menganjalkan kulit malah ia membantu mengurangkan pigmentasi,jeragat dan melembapkan kulit. 

Selain itu ia menguatkan akar rambut,mengelakkan keguguran rambut dan mengatasi masalah eyebag bawah mata.



Pengambilan secara konsisten dapat membantu mengurangkan kedutan dan tekstur kulit bertambah cantik. Statistik menunjukkan 71% pengguna merasakan perubahan yang sangat ketara pada kulit wajah dan anggota badan setelah menggunakannya selama 8 minggu.


Promosi Set Radiant Sepanjang September

Special bulan ini, setiap pembelian set ini ( 4 vitamin) akan mendapat percuma E-Voucher sebanyak RM60. Selain itu, anda juga akan perolehi cash rebate pada bulan berikutnya sebanyak RM23. Haa untung dan jimat sangat. 

Jangan tunggu lama-lama, promosi jimat ini hanya sebulan sahaja. Pasti anda akan berpuas hati dengan kulit yang lebih lembut dan berseri nanti.

Jom tengok testimoni best-best result semua kat sini: Testimoni Set Radiant 


Untuk pertanyaan dan pesanan boleh terus klik di bawah atau boleh whatsapp saya di 016 358 9018