Sep 5, 2016

Rahsia Nenek Berusia 54 Tahun Kelihatan Cantik dan Awet Muda

Hari ni dalam group business dan newsfeed FB kawan-kawan, ramai yang share dan kagum dengan kecantikan seorang wanita yang juga seorang nenek berusia 54 tahun ni

Nama beliau Puan Khadijah.


Haa percaya tak kalau tengok gambar ni usia 54 tahun?? Ramai yang teka akhir 30an atau awal 40 an usianya..CANTIKKAN?





Rahsia Puan Khadijah kelihatan awet muda dan cantik 



Beliau konsisten ambil ESP setiap hari. Ini ibu vitamin katanya.. ESP adalah protein terbaik untuk lengkapkan keperluan protein dan asid amino penting dalam badan. Sangat penting untuk hasilkan sel-sel badan yang sihat,






Selain itu , Puan Khadijah juga konsisten dengan pengambilan Alfafa Complex lebih 5 biji sehari. Raja Segala Tumbuhan ni bantu singkirkan toksin daripada badan..Haa badan dah takde toksin memang kulit confirm cantik. Beliau juga konsisten multivitamin Vitalea,B Complex dan Vitamin C.

dan sekali-sekala beliau ambil Vivix dan Collagen Powder yang memang dah sedia maklum vitamin untuk awet muda dan kulit cantik:-)



Paling penting kene konsisten. Beliau sudah ambil shaklee selama 19 tahun..Haaa bukan sehari dua atau sebulan tau!


Jadi kita yang muda-muda ni nak kelihatan cantik,awet muda dan jelita di usia 50 an nanti,amalkan la pengambilan suplemen dengan konsisten.


Yang penting carilah suplemen semulajadi yang di jamin selamat dan berkesan.



Bulan September ni pun ada promosi ESP dan Vitamin C. Memang best time untuk grab promosi ni pada harga lebih jimat.






Jom sape-sape nak cantik ,awet muda macam Puan Khadijah,mehla PM sue ya:-)





6 comments:

  1. 54 tahun? biar betik? ... memang cantik macam awal 40 jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Memang awet muda sungguh.. Cantik anggun bergaya.. Dh ada menantu pun

      Delete
  2. Cemburu sangat dengan kecantikan dan kesihatan nenek jelita ni. Semoga kita pun sentiasa amalkan cara hidup sihat macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom amalkan gaya hidup sihat dari usia muda

      Delete
  3. Saya Follow macam kakak a.k.a nenek jelita ni jugaklah. Konsistan vitamin

    ReplyDelete
  4. Saya Follow macam kakak a.k.a nenek jelita ni jugaklah. Konsistan vitamin

    ReplyDelete