Apr 28, 2015

Adakah Produk Shaklee Selamat Di gunakan??

Bagi anda yang baru ingin mencuba produk Shaklee atau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk Shaklee,penting untuk ketahui adakah produk Shaklee ini selamat digunakan dan adakah ia memberi kesan sampingan kepada badan.


Jika kita lihat kini lambakan jenis produk di pasaran wujud seperti cendawan tumbuh lepas hujan..Sesiapa sahaja boleh menghasilkan produk dan jenama sendiri malah ada yang di jual tidak mendapat kelulusan KKM pun.

Penting ya sebelum mengambil apa jua supplemen untuk anda semak adakah ia elok atau tidak untuk kesihatan kita.


Adakah betul 'kulit putih dalam masa 3 hari' selamat di gunakan dan tidak merbahaya pada kulit?

Adakah supplemen murah selamat di gunakan??
Jangan kerana taksub untuk cantik kita hilang segala-galanya..Risiko penyakit kanser kulit dan kesan jangka masa panjang sangat penting supaya selamat untuk diri kita.


Sebagai makluman,produk Shaklee telah berada 50 tahun di pasaran Malaysia..Memang ramai pengguna produk Shaklee ni malah ia telah membantu ramai pengguna mendapat kesihatan baik.
Shaklee mempunyai barisan saintis sendiri yang membuat ujikaji dan menghabiskan hampir jutaan dollar untuk memastikan produk benar-benar memberi kesan baik dan selamat.Barisan Saintis Shaklee,,Muslim pun ada


Produk Shaklee sangat menjaminkan keselamatan dan mementingkan kualiti di mana sekiranya terdapat masalah sekiranya anda menggunakan produk ini,anda boleh membuat report melalui email atau call sendiri di stokis Shaklee dan kemukakan bukti.Pihak Shaklee mempunyai peguam sendiri yang menguruskan kes-kes aduan ini.

Pada 5hb April lepas juga,Shaklee berjaya merasmikan 1 pusat teknologi inovasi baru untuk tujuan penyelidikan,kajian,penghasilan produk baru dan pelbagai lagi demi memastikan produk ini sentiasa selamat dan berkesan.Syarikat Shaklee sentiasa menghasilkan produk terbaik dan sentiasa menghasilkan produk kesihatan yang selamat untuk manusia dan juga alam sekitar.

Antara negara selain Malaysia yang memasarkan produk Shaklee adalah Kanada,Indonesia,Jepun,Mexico dan Taiwan.
So pilihlah supplemen yang terbaik untuk kesihatan diri dan keluarga. Shaklee nampak seperti 'mahal' tetapi berbaloi dengan harganya yang boleh di gunakan berbulan-bulan.

Pasti ia memberikan pulangan berbaloi dengan wang yang di keluarkan.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan supplemen shaklee atau ingin menjadi ahli shaklee.boleh hubungi saya segera seperti berikut.Setiap order akan di sertakan bersama konsultasi cara makan dan guide dan pelbagai tips khas untuk customer saya sahaja.

Hubungi saya seperti berikut:

No comments:

Post a Comment