Jan 24, 2015

7 Kebaikan Alfafa Complex untuk para wanita kekal anggun dan sihat

Tinggal lebih kurang seminggu lagi promosi Alfafa Complex untuk bulan ini.Saya sangat suka pada Alfafa ini.Kecil-kecil cili padi tapi kebaikannya 1001 manfaat untuk diri dan pasangan.

Masih belum mengenali Alfafa Complex?

Boleh baca kebaikannya secara keseluruhan dan pelbagai Testimoni pengguna yang telah mengambilnya.

Hari ini saya just nak share kebaikan Alfafa Complex untuk para isteri.Namun, jangan lupa Alfafa Complex ni bukan untuk para isteri je tau,si suami pun boleh ambil Alfafa Complex ni malah jimat sangat kalau makan bersama-sama dengan isteri.So sama-sama dapat manfaatnyakan..

7 Kebaikan Alfafa Complex untuk Wanita/Isteri:


1) Alfafa bertindak sebagai perapat

Tahu tak ada beberapa customer yang mengambil alfafa ni sungguh seronok kerana makin ketat katanya..Aumm...(malu plak..)Alfafa ni juga sebagai kacip fatimah moden. Ia dapat mengetatkan kembali sistem peranakan terutamanya bagi ibu yang bersalin.




2) Alfafa membantu mengurangkan masalah keputihan

Keputihan dan wanita tidak dapat di pisahkan.Alfafa membantu mengurangkan masalah keputihan dan dengannya para wanita tidak perlu lagi memakai pantyliners.Masalah keputihan berlebihan memang merimaskan dan sangat merendahkan mood kaum isteri,Jadi segeralah mengambil Alfafa ini untuk mengatasi masalah keputihan anda






3) Alfafa mengurangkan masalah bau badan

Eh kaum wanita pun ada masalah bau badan ni ke..Erk,,cepat-cepat atasi ya..Jangan sampai boyfriend cabut lari pulak ,,Para isteri sangat-sangat perlu alert dengan masalah ini.Jangan sampai suami complain dan tak nak dekat ya..Nampak macam simple kan,tetapi percayalah suami sangat isteri yang berbau harum dan wangi sepanjang masa.Apatah lagi jika anda mengalami pertukaran hormon, bau badan cepat tercetus.





4) Alfafa membantu mengurangkan berat badan

Haa..yang ni sangat best kan..Sape tak nak kurus..Alfafa ni membantu detoks/mengeluarkan keseluruhan toksin dari badan.Bayangkan selama ni macam-macam makanan enak yang kita makan tersimpan dalam usus,jadinya dengan pengambilan alfafa secara rutin membantu menyahkan toksin/kotoran dari badan


5) Alfafa membantu memberi tenaga dan mengelakkan keletihan


 Terdapat pelbagai sumber bekalan tenaga,alfafa adalah salah satunya.Pengambilan secara konsisten dengan air secukupnya dapat membantu mengelakkan keletihan dan meningkatkan stamina.






6) Alfafa dapat mengurangkan masalah ekzema/resdung/alahan

Pernah tak makan seafood,badan jadi gatal-gatal atau bersin setiap pagi/cuaca sejuk? Ia menunjukkan badan kita mengalami alahan/resdung. Pengambilan Alfafa setiap hari dapat mengurangkan risiko masalah ini



7) Alfafa sebagai Milkbooster

Para ibu sangat di sarankan untuk mengambil Alfafa ini kerana ia bertindak sebagai 'Milkbooster'. Susu akan mencurah-curah dengan pengambilan alfafa dan air secukupnya.


Testimoni Alfafa complex


Haa best tak manfaat Alfafa ni? rugi tau kalau tak mengamalkan vitamin herba ini.Kaya dengan zat nutrien untuk kesihatan diri. Harganya pun sangat berpatutan, RM54 sebotol mengandungi 330 biji dan RM 98 untuk 700 biji.

Sempena promosi ini lagi-lagi jimat kerana ada tawaran istimewa BELI 6 PERCUMA 1 Atau BELI 2 botol OFF 5%

Jom cepat-cepat grab sempena harga promosi ini..


Hubungi saya seperti berikut untuk konsultasi dan order



No comments:

Post a Comment