Oct 1, 2014

PROMOSI HEBAT ESP SHAKLEE

Promosi hebat shaklee datang lagi..


   haa..bagi anda penggemar minuman soya,anda TAK PATUT lepaskan peluang hebat ni..

Promosi sekali setahun ni memang sangat best!! 

 ESP adalah hot item dalam shaklee.. Energising Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan. 

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO' (non-Gemetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, setiap 850g (1 canister ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Kenapa anda perlu memilih ESP shaklee?Bagi anda penggemar minuman soya,anda sendiri tahukan soya ni kita perlu pastikan dari non-GMO yang tidak mengubah genetik.

ESP pula bebas dari sebarang perisa tambahan,pewarna serta selamat untuk ibu hamil,ibu menyusu dan orang dewasa.Malah sangat bagus untuk pesakit diabetes yang memerlukan glimeks indeks yang rendah..


Kebaikan ESP

  • Awet muda - Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
  • Baik untuk hormon - kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, yang berfungsi seperti hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan risiko sakit jantung
  • Baik untuk prostat - Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
  • Kulit remaja - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 
  • Pembekal Tenaga - Membekal tenaga dengan segera dan meningkatka sistem imun, maka ia baik untuk mengekalkan tenaga dengan lebih lama, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
  • Membaiki pigmentasi - membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan garis-garis halus di kulit
  • Membaiki memori - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

Testimoni ESP

Jemput baca pelbagai pengguna ESP yang sangat menggemarinya 

Testimoni ESP

Jom grab segera promosi ni..rugi tau..1 canister boleh tahan 1-3 bulan bergantung penggunaanya..

Cepat hubungi saya untuk tawaran hebat ini..

Hubungi saya seperti berikut:
Suhaila Johar
ID 889 806
SMS/whatsapp: 016 358 9018
FB:Suhaila Johar /FB page : Impianz Shoppe

1 comment:

  1. Berbaloi beli time promo. Berpeluang dpt free membership tau^^

    ReplyDelete