Sep 10, 2014

CoqHealth Plus :Supplemen terbaik untuk kesihatan jantung anda

Berdasarkan Statistik Kementerian Kesihatan, penyakit jantung menjadi punca berlakunya kematian nombor satu di Malaysia yang merangkumi 16.5 peratus kematian di hospital sepanjang 2008.

Dianggarkan seramai 23 juta penduduk mati akibat penyakit ini pada tahun 2030. Penyakit jantung kekal pada kedudukan nombor satu sebagai penyakit yang meragut nyawa wanita Malaysia. Bukan setahun dua, sebaliknya sejak 10 tahun lalu kebanyakan mangsa tidak mendapat rawatan pantas dan tepat, selain tidak tahu punca utama serangan penyakit bahaya ini.


Selain dari pemakanan dan cara hidup yang sihat, supplemen khas untuk kesihatan jantung yang boleh anda cuba amalkan adalah coQHealth Plus


suplemen untuk jantungKetahui kandungan COQhealth dan pelbaga testimoni coqHealth ini di sini --
KEBAIKAN COQHEALTH PLUS:

 • menyokong pengeluaran tenaga dalam jantung
 • menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan kolestrol 'jahat'
 • membantu menambah dan mengekalkan tahap Co enzim Q10 dalam darah
 • meningkatkan tenaga dan stamina diri


Kebaikan lain  Co enzim Q10 adalah ia dapat mengurangkan simptom-simptom masalah jantung seperti sesak nafas, sukar tidur, dan bengkak. Jadi CoQ10 penting untuk meningkatkan tenaga di dalam otot jantung, juga meningkatkan kekuatan jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan.


Jom amalkan supplemen terbaik untuk jantung ini..Makin meningkat usia,kandungan co enzim dalam badan kita pun makin berkurangan dan badan mula sakit-sakit dan pelbagai penyakit juga bakal muncul jika kita tidak uruskan kesihatan dengan baik.

Harga 1 botol coqHealth ini hanyalah RM  124 (30 biji). Jom dapatkan sekarang untuk jantung yang lebih sihat!!

Jika anda ingin membeli sendiri dengan penggunaan kad kredit /kad debit boleh klik di sini:atau Anda boleh hubungi saya seperti berikut untuk pesanan:

3 comments:

 1. Bagus coq10 ni. Kecik tp byk mnfaat.

  ReplyDelete
 2. penyakit jantung ni silent killer tau...bahaya..memang kena jaga betul2...

  ReplyDelete
 3. setuju!! ayah dee hampir2 nk kena stroke..lepas hampir setahun ambil coq10, ayah kata dada dah rasa lapang tak mcm dulu :)

  ReplyDelete