Wednesday, October 9, 2013

Senaman kecilkan Peha

Semalam duk belek-belek majalah Rapi terjumpa petua untuk kecilkan peha..Ramai jugak kawan-kawan mengadu badan atas comel je tapi part peha tak boleh nak control..hehe...drumstick ye..berjalan je rasa tak selesa sebab bergesel..

Caranya adalah dengan senaman separuh duduk dan sambil bersandar di dinding..Sandar dulu badan di dimdig dan turun perlahan-lahan seperti anda duduk di kerusi dan tahan selama 2 saat.Ulang sehingga 5 minit..Fuhh kalau tak tahan memang penat jugak:-)


Selain tu,boleh jugak cuba senaman kat bawah ni:

1 – Anda hanya perlu baring terlentang.
2 – Angkat kedua-dua belah kaki keatas -90degree. Tarik Nafas ketika angkat dan lepas nafas slow2 ketika turunkan kaki anda. Lakukan setiap hari 3set. 1 Set 10 kali.
3 – Angkat sebelah kaki keatas. 3 set juga seperti diatas.


Cara Mengecilkan Paha dan Betis

Senaman ni perlu di lakukan berulang kali..Boleh jugak buat sambil-sambil baring tengok tv or sebelum tidur..Jangan lupa ukur lilit peha anda sebelum buat dan selepas buat exercise..cuba buat setiap hari dalam tempoh sebulan..ada kesan tak?

Nak lagi cepat mungkin anda boleh sapu losyen pati halia ke,fellina ke or terpulangla ape-ape cream yang sesuai untuk bakar lemak lebih cepat:-)

Selamat Mencuba..Jangan cepat putus asa ye:-)


Monday, October 7, 2013

SHAKLEE COLLAGEN POWDER: KULIT MAKIN BERSERI DAN GLOW

Sapa tak nak cantik? Tanyala pada kaum lelaki pun,mereka nak nampak muka cantik dan licinJ
bagi kaum wanita,ada yang habiskan kosmetik bulanan hampir ke ratusan dan ribuan pun ada..tapi muka tetap ada problem..malahan kene lagi rajin..cuci,pakai krim siang,krim malam,toner,mask dan sebagainya..Adakah anda mahu muka anda Nampak glow dan berseri-seri  hanya dengan serbuk collagen dalam masa 8 minggu?


Dengan collagen powder Shaklee,impian anda bakal menjadi kenyataan..Bulan Oktober ni Shaklee menawarkan promosi yang sangat hebat iaitu promosi collagen Powder..Beli 6 kotak percuma 1 kotak..huish banyaknya nak beli 6,takpe beli 1 pun boleh..Dengan harga promosi ni sangat2la murah dan berbaloi untuk kecantikan..

Apa itu Collagen Powder?

Collagen powder adalah suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Apa kandungan dalam Collagen Powder?

Kandungan utama adalah dari sisik ikan merah, iaitu salah satu sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi dan pencemaran yang lebih kecil berbanding kolagen haiwan yang lain. 

Apa kebaikan Collagen Powder?


-       Anti penuaan – mengecilkan liang-liang pori ,menghilangkan kedutan halus
-       Kulit muka lebih berseri dan glowing
-       Dapat menguatkan akar rambut dan kuku menjadikan rambut lebih sihat dan bersinar
-       Melembapkan kulit
-       Menyokong kesihatan sendi dan tulang
-       Mengembalikan keanjalan kulit
-       Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Berapa lama dapat memberi kesan kepada kulit?
Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (melalui ujian klinikal) 

Siapa sesuai mengambil Collagen Powder?
  • Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, 
  • Kesan bengkak bawah mata, 
  • Penglihatan kabur. 
  • Gusi yang tidak sihat 
  • Rambut kering dan bercabang di hujung 
  • Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering 
  • Garis halus pada leher 
  • Kulit hilang keanjalan, lebih kering. 
  • Kelihatan tua daripada umur sebenar. 
  • Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan. 
  • Payudara dan punggung kelenturan 
  • Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi. 
  • Kulit senang pecah, pudar dan kekuningan

Jika anda ibu menyusu,Collagen Powder juga boleh di ambil oleh anda.Insyaallah dengan kandungan dari bahan semulajadi,ia selamat untuk anda dan bayi.

1 kotak collagen mengandungi 15 sachet. Anda boleh mengambil selang sehari sehingga tempoh sebulan.



Testimoni 






Anda ingin mencuba..Jom hubungi saya untuk dapatkan promosi harga diskaun ini..